Daha kolay, daha zevkli: PVP Serverler

Daha kolay, daha zevkli: PVP Serverler
11 Kasım 2017 18:33

Uzun yıllar en çok online oyunlar listesinde üst sıralarda yer alan ve bu tahtını bir süre daha kimseye kaptırmayacak gibi görünen Metin 2’ nin, orijinal temasının üzerine birkaç farklı özellik ekleyerek oluşturulmuş birçok hali mevcut.

 

 

 

En genel ifadeyle metin2 pvpserverler, orijinal Metin 2’ ye göre daha kolay ve daha zevkli demek yanlış olmayacaktır. Ortaya çıktığı günden itibaren giderek artan bir ilgiye maruz kalan pvp serverler kısa süre içerisinde çok geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmıştır.

Online oyun piyasasında hizmet veren kolay ve zor serverler mevcuttur. Zor serverleren  basit tabirle kullanıcıdan ciddi manada emek ve zaman isteyen serverlerdir. Oyuncu bu serverlerde para yatırarak karakterine item alabileceği gibi emek harcayarak da bu itemleri elde edebilir.

Kolay serverlerde ise karakterin özelliklerini geliştirmek ve itemleri temin etmek oldukça kolay işlemlerdir. Çoğu kolay serverlerde oyun başlangıcında oyuncuya gerekli itemler verilir ve tecrübe kazanma yani level atlama oranı çok yüksektir. Genel itibariyle bakıldığında serverler, orijinal Metin 2’ ye göre birçok açıdan daha avantajlı ve kolaydır.

Kaynak : https://www.yenipvpserverlar.com