Çukurova Belediyesi’nden örnek uygulama: İkram çeşmesi

Çukurova Belediyesi’nden örnek uygulama: İkram çeşmesi
7 Kasım 2019 09:34

Güne erken başlayanlar Çukurova Belediyesi’nin ikram çeşmesinden içtikleri çorbayla kahvaltılarını yapıyor. İlçenin iki noktasında hizmet veren ikram çeşmesinden mis gibi çorbalarını içen vatandaşlar, Çukurova Belediyesi’nin bu hizmetini memnuniyetle karşılıyor. Vatandaşlar bu güzel hizmet için Başkan Soner Çetin’e teşekkür ediyor.

 

 

Çukurova Belediyesi’nin İkram Çeşmesi ile ücretsiz çorba dağıtımı uygulaması ilçenin iki noktasında devam ediyor.

 

 

Sabahın erken saatlerinde işine veya okuluna yetişmeye çalışan vatandaşlar, Ramazanoğlu Camisi yanında ve Duygu Kafe Durağında bulunan ikram çeşmesinden ikram edilen çorbayla güne başlıyor. Hafta içi her sabah 06.30-08.30 saatleri arasında yapılan çorba ikramı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

 

 

Kahvaltı yapmadan evden çıktıklarını ve belediyenin ücretsiz çorba dağıtımından yararlandıklarını söyleyen her yaştan vatandaşlar, sabah namazı için, işe ya da okula yetişmek için evden kahvaltı yapmadan çıkmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Çukurova Belediyesi çok önemli bir hizmet veriyor. Bu uygulamadan çok memnunuz. Her sabah ikram edilen çorbayla içimiz ısınıyor. Başkanımız Soner Çetin’e ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Cami cemaati sabah namazı için çok erken kalkıyor. Bu nedenle ikram çeşmemizden birini Ramazanoğlu Camisi önüne koyduk. Bir diğeri de Duygu Kafe Durağında hizmet veriyor. Çünkü Duygu Kafe Durağı öğrencilerimizin ve işe gitmek için araç bekleyen vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bir mevki. Kahvaltı yapmaya fırsat bulamadan yollara düşen hemşerilerimizin güne ikram ettiğimiz çorba ile başlamasını istedik. Geçmiş yıllarda başlayan bu hizmetimiz sonbahar mevsimi ile yeniden başladı. Havalar ısınana kadar da hafta içi her gün devam edecek. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” şeklinde konuştu.

 

ikram çeşmesi (1) ikram çeşmesi (2) ikram çeşmesi (3) ikram çeşmesi (4) ikram çeşmesi (5) ikram çeşmesi (6) ikram çeşmesi (7) ikram çeşmesi (8) ikram çeşmesi (9)