Çukurova Belediyesi, 500 çocuğa 5 bin kitap dağıtıyor!

Çukurova Belediyesi, 500 çocuğa 5 bin kitap dağıtıyor!
15 Nisan 2020 13:00

Çukurova Belediyesi, Gülen Yüzler Semt Kreşlerine devam eden yaklaşık 500 çocuğa 5 bin kitap dağıtıyor. My Vip Kırtasiye sponsorluğunda gerçekleştirilen kampanyanın startını Başkan Soner Çetin verdi. Başkan Soner Çetin, bazı çocukların kitaplarını bizzat evlerine bıraktı, çocuklara iyi okumalar diledi.

 
Koronavirüs salgınından dolayı evlerinden çıkamayan çocukların imdadına Çukurova Belediyesi yetişti. Çukurova Belediyesi, My Vip Kırtasiye sponsorluğunda Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde eğitim gören 500 çocuğa 5 bin hikaye ve boyama kitabı dağıtımına başladı.

 
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 5 bin kitabı My Vip Kırtasiye Sahibi Ömer Akkaya’dan Atatürk Yaşam Köyünde teslim aldı. Hikaye ve boyama kitaplarını inceleyen Başkan Soner Çetin, Ömer Akkaya’ya teşekkür etti. Başkan Soner Çetin, “Salgın dolayısıyla vatandaşlarımızın büyük bölümü evlerine kapanmak zorunda kaldı. Bu süreçte çocuklarımızın sağlığını düşünerek biz de belediyemiz kreşlerini kapattık. Ancak çocuklarımız evlerinde eğitimlerine devam ediyor. My Vip Kırtasiye işbirliği ile şimdi de her çocuğumuza hikaye ve boyama kitaplarından oluşan 10 kitaplık set hediye ediyoruz. Çocuklarımız evde kaldıklarını süre içerisinde keyifli zaman geçireceklerdir. Bizimle yaptığı işbirliğinden dolayı My Vip Kırtasiye Sahibi Sayın Ömer Akkaya ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 
KİTAPLARI KENDİ ELLERİYLE DAĞITTI

 

Başkan Soner Çetin daha sonra bazı kreş öğrencilerini ziyaret ederek, kitaplarını evlerinde kendilerine teslim etti. Çocuklara iyi okumalar dileyen Başkan Soner Çetin, bu sıkıntılı sürecin bir an önce atlatılması temennisinde bulundu.

 

 
5 BİN KİTAP DAHA DAĞITILACAK

 
Öte yandan yine Çukurova Belediyesi ve My Vip Kırtasiye işbirliğiyle toplam 5 bin kitabın daha dağıtılacağı duyuruldu. Anaokulu çağındaki çocuklar için hazırlanan kitap setleri 05458730101 numaralı telefonu arayan ilk 500 kişiye verilecek. Sözkonusu numarayı arayan ilk 500 kişi kitaplarını My Vip Kırtasiyenin Mahfesığmaz Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No 85/A Şeref Apt. Çukurova Adana adresinden alabilecekler.

 

 

çocuk kitabı (1)

çocuk kitabı (2)

çocuk kitabı (3)

çocuk kitabı (4)

çocuk kitabı (5)