Çözüm süreci dedikleri ihanet süreci bok çukuruna saplandı

Çözüm süreci dedikleri ihanet süreci bok çukuruna saplandı
10 Ekim 2014 17:23

BOP Eşbaşkanı Recep’in iktidar olmak ve bunu uzun müddet devam ettirmek için Batılı efendilerinin gözüne girmek adına ülkemiz ve milletimizin aleyhine söylemediği sözler, yapmadığı icraatlar kalmadı.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Öncelikle iktidar olmak için 2000 senesinde Avustralyadaki bir radyo konuşmasında aziz şehitlerimize kelle, katil Öcalan’a ise sayın hitabı ile işe başladı.

 

Başbakanken Washington’a selam çakma babından Irak’taki Amerikan askerlerine muzaffer olmaları ve sağsalim ülkelerine dönmeleri için dualar etti, Allah’a yakarışta bulundu.

 

Ülkenin ve Türk milletinin bankalarından derelerine kadar her şeyini iktidarda kalmak için Batılı efendilerinin istekleri doğrultusunda yabancılara sattı.

 

Böyle yüzlerce binlerce, Batılı efendilerinin hoşnutluğunu kazanacak aşağılık icraatlardan sadece bir anımsatma yapmak için birkaçını yazdım.

 

Ama Recep’ten Batılı efendilerinin bir numaralı ve yerine getirme zorunda bıraktıkları talebi ise ”Kürt sorunu” adı altında uydurma bir tanımlama yaparak Türkiye’nin Güneydoğu’sunun parçalanıp bölünerek ayrı bir ”Kürdistan Devleti” kurulmasına ait kendisine yaptıkları en büyük emirdi.

 

Psikolojik bünyesi hükmetme ve para biriktirme ihtirasları altında olan Recep bunun kendisi için çok önemli bir direktif olduğunu biliyordu.

 

Çünkü Batılı efendilerinin çıkarları, parçalanmış bir Ortadoğu coğrafyasında, kendisinin iktidarının devamı ise bu direktifi harfiyen yerine getirmekten ibaret olduğunu çok iyi biliyordu.

 

Ne yaptı Recep?

 

Kendisi başbakan oluncaya kadar sıfır noktasına gelmiş olan PKK terörünü 2005 senesinin sıcak Ağustosu’nda Diyarbakır’da yaptığı konuşmada ”Ben Türkiye Cumhuriyeti başbakanı olarak Kürt sorununu tanıyorum” ifadesi ile ortalığa döktüğü tonlarca benzinle birdenbire ülkeyi yangın yerine çevirdi ve bugüne kadar geldik.

 

ABD, Kürtleri kışkırtmak için senaryo yazıyor; uygulamasını Recep’e direktif vererek yaptırıyordu.

 

ABD’nin Recep’e uygulattığı PKK ile ilgili senaryo ise ‘’çözüm süreci’’ adındaki ‘’ihanet süreci’’ oldu.

 

Recep, tamamı ihanet dolu ‘’çözüm süreci’’ konusunda hep ikili oynadı.

 

Bir taraftan ABD ve piyonu olan PKK’yı oyalarken bir taraftan da seçimleri alabilmek için tamamına yakını yurtsever olan Türk milletini oyaladı.

 

Çünkü ‘’çözüm süreci’’ dedikleri boklu yolda ortaya tek bir tane dahi somut bir şey koyamıyordu Recep ve güruhu.

 

Bu çözüm süreci denilen iğrenç yolla Kürtlere neler vereceksiniz?

 

Kürtçe eğitim öğretim hakkı mı vereceksiniz?

 

Güneydoğu’yu özerk bir bölge mi ilan edeceksiniz?

 

Ayrı bir Kürt federe devleti mi kuracaksınız?

 

Yoksa doğrudan tam bağımsız bir Kürdistan devleti mi kuracaksınız?

 

Allah’ınızı severseniz neler yapacaksınız bu hususta?

 

Şimdi kamuoyuna, PKK’lılara ve ABD yetkililerine buradan soruyorum BOP Eşbaşkanı Recep bu konuda somut teklifleri ortaya koydu mu?

 

Koymadı değil mi?

 

Evet koymadı.

 

Ama hep oyaladı.

 

Örneğin bir zamanlarda akil adamlar denilen zırvayı ortaya attı ve bu oltaya çıkarlarını düşünen tüm yalaka takımı takıldı.

 

Sizce bu ikili oynamayı ABD-PKK ve Türk kamuoyu arasında Recep neden yaptı?

 

Bakınız, Recep kıt bilgisi ve sınırları içindeki zekası ile süper güçleri içkamuoyuna benzetmesinden dolayı yaptı bu ikili oynamayı.

 

Şöyle muhakeme etti: İçkamuoyunu aldatarak nasıl iktidar oluyorsam aynı yöntemle ABD ve diğer Batılı ülkeleri de aldatarak iktidarımı devam ettirir, onları hep tersköşe yaparım.

 

Bu muhakeme tarzı tam da şarklı muhakeme tarzıdır.

 

Şarklı muhakeme tarzı bilgiden ve dünya gerçeklerinden son derece yoksundur.

 

Siz adamdaki dar muhakemeye bakın ki, dünyadaki en yüksek sosyal, siyasal, fen bilimlerinin keşfedilip uygulandığı bir ülkeyi ve onun yöneticilerini aldatmaya kalkıyor.

 

Bu tam bir gaflet ve dalalettir.

 

Adamlar seninle üttüm oynamıyorlar.

 

ABD ile ya baştan kirli ilişkilere girmeyecektin ya da isteklerini yerine getirecektin!

 

Sen ABD yetkililerini seçmeninin büyük çoğunluğu okumayazması olmayan, öğrenim seviyesi çok düşük kendi seçmenlerin mi sandın ki onları aldatmaya kalkıyorsun?

 

Beri taraftan çözüm süreci adındaki ihanet sürecinin içeriğini Türk milleti gerçekleri anlar diye açıklamıyor ve somut öneriler ortaya koyamıyor.

 

Çünkü bu halde de hali perişan.

 

Tabir caizse iki ucu boklu değnek.

 

Recep ABD ve Batılı ülkelere PKK’nın istekleri doğrultusunda verdiği sözleri yerine getiremediği için bugün fevkalede sıkışık durumdadır.

 

ABD ve diğer Batılı ülkeler artık şunu çok iyi anlamışlardır ki, Recep kendilerini şark kurnazlığı ile aldatmıştır ve PKK’nın bölünme isteklerini yerine getirmeyecektir.

 

Son günlerde ABD ve diğer Batılı basın çok ağır hakaretlerle Recep’e bu yüzden hücum etmektedir.

 

ABD ve Batı böyledir; bir ülkenin liderini yemeden önce onu basın yoluyla linç ederek kamuoyu oluştururlar ki ilerdeki uygulamaları için haklılık kazansınlar.

 

Recep çok yakın olan sonunun başlangıcını yaşamaktadır.

 

Recep’in şimdiye kadar ağzına almadığı şekilde IŞİD ve PKK’yı terörist örgütler olarak göstermesi onu Türk milletinin kızgınlığından da kurtaramayacaktır.

 

Çünkü bugün geldiğimiz nokta itibariyle Türkiye’nin tümünün yani 786 bin 576 kilometrekarelik vatan topraklarının kılcaldamarları olan sokaklara kadar PKK aşağılık sürüleri tarafından işgal edilmesi çözüm süreci dediği aşağılık ihanet süreci ile onun eseridir.

 

Sokakların bu işgal edilmiş hali nedeni ile çözüm süreci denilen ihanet süreci gerçekten bok çukuruna saplanmıştır.

 

Ne yazık ki, bad-ül-harab-ül-Basra(Basra harap olduktan sonra.)

 

Biz yurtseverlere düşen görev Recep’in ‘’Yeni Türkiye’’ dediği ucubeden kurtulup her an dipdiri ve dinamik olan ‘’Eskimez Atatürk Türkiyesi’’ne kavuşmaktır.

 

 

[email protected]

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!