Complex İstanbul Sportingwork Caspiy’i Ağırladı

Complex İstanbul Sportingwork Caspiy’i Ağırladı
2 Ekim 2019 16:50

Kazakistan Caspiy Basketbol Kulübü’nün sahibi Samson Arakelyan ve baş antrenör Yevgeni Issakov kamp için Sportingwork’e geldi. Tesisi yakından tanıyan ve yıllardır ziyaret eden Arakelyan, Complex İstanbul ve antrenman yaptıkları Türk basketbol takımlarına övgüler yağdırdı. Samson Arakelyan şu sözleri dile getirdi :

 

 

“Kazakistan’ın en üst ulusal liginde oynuyoruz. Sportingwork ile uzun yıllardır çalışıyoruz, onları ortağımız olarak görüyoruz. Fiyat açısından, spor açısından koşullar açısından en iyisi olduklarını söyleyebilirim. Koşullar ve altyapıdan bahsedersek elde edebileceğinizin en iyisi. O yüzden her yıl 2 kez kamp yapmaya buraya geliyoruz. Sportingwork bize hiç kimsenin veremeyeceği teklifler veriyor. Örneğin başka hiçbir yerde bulamayacağınız şekilde en iyi otel ve en iyi basketbol sahası bir arada. Lojiistikle ilgili düşünmemize gerek yok. Her şey aynı yerde. Burada hem Avrupa hem Asya stili basketbol maçları oynayabiliyoruz. İstanbul, Türkiye Asya ve Avrupa’nın ortasında. Sportingwork’ü ortağımız olarak görmekten hem çok mutluyuz hem de çok heyecanlıyız. Ve bu yüzden burada olduğumuzdan dolayı çok mutluyuz.

 

İyi Takımlarla Karşılaştık

 

Öncelikle Sportingwork’deki arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. İyi takımlara karşı iyi maçlar oynadık. İstanbul takımları bizim için çok faydalı. Türk basketbol stili ile oynayan Türk takımlarına karşı maçlar oynayarak büyük tecrübe kazandık. Bu bizim için çok faydalı. Çünkü biz biraz Avrupa biraz Asya stili bir basketbol oynuyoruz. Ve tam olarak ihtiyacımız olan şey bu. Bu yüzden çok teşekkür ediyoruz. Bizim için burada olmak büyük bir şey. Her geldiğimizde iyi maçlar yapıyoruz. Basketbol sahası çok güzel. Çok sıcak ilişkilerimiz var, misafirperverlikleri harika. Her sefer evimizdeymiş gibi hissediyoruz. Bu çok özel bir his ve bence çok önemli. Teşekkür ediyoruz.

 

 

Birçok antrenman müsabakası yapan takım daha sonra ülkelerine dönmek üzere havalimanına gitti. Complex İstanbul bünyesinde başlayacak olan müsabakalara https://www.complexistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.