Çocukların kıskandıran odaları

Çocukların kıskandıran odaları
21 Nisan 2017 16:37

Gün geçtikçe çocukların ve gençlerin odalarından beklentileri yükseliyor.

 

 

 

Onlar odalarında eğlenmek, kaliteli vakit geçirmek istiyor. Çocuklar odalarında sevdikleri oyunları oynamak, sevdikleri kahramanlarla veya arabalarla bir arada olmak istiyor. Gençler ise kendilerini daha iyi ifade etmek, odalarında verimli vakit geçirmek ve hobilerini odalarında geliştirmeyi hedefliyor. Üstelik artık geliştirilen ranza konseptleri sayesinde onların bireysel bir odaya da ihtiyaçları yok. Ranza modelleri, arabalı yatak modelleri ve genç odası modelleri yetişkinleri kıskandıracak nitelikte ve kalitede üretiliyor.

 

 

oda

 

Genç odaları gençlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda tasarlanarak onların tüm ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor. Gençler odalarında hobilerini geliştirebilir, verimli bir şekilde ders çalışabilirler.Bunların yanında seçecekleri genç odası tasarımıyla kendilerini nerede hissetmek istiyorlarsa oradaymış gibi bir oda deneyimine sahip olabilirler.

 
Bu oda deneyimini sadece ayrı odaya sahip olan gençler değil aynı odayı paylaşan kardeşler de yaşayabilir. Tamamen gençlerin ihtiyaçlarına göre tasarlanan ranza modelleri aynı odayı paylaşan kardeşlere farklı alanlar sunmayı hedefliyor. Her gencin kendini ifade etmesine imkan sağlayan genç odaları aynı odayı paylaşan kardeşleri kendilerini yansıtabileceği yeni ranza konseptler ile buluşturuyor. Üstelik ranzalar geliştirilen üçlü formları sayesinde sadece aynı odayı paylaşan iki kardeşe değil üç kardeşe de hitap ediyor.

 

s

 

Bazı çocuklar ise günümüzün vazgeçilmezi olan arabalı yatak modellerinden vazgeçemiyor. Arabalı yataklar çoğu lüks arabanın yatak formunu çocuklara sunuyor. Üstelik bu arabalı yataklar sadece erkek çocuklara yönelik değil kız çocuklara da hitap edecek tasarımlar ile sunuluyor. Artık odalar çocuklara ve gençlere tamamen hitap ediyor. Onların tüm beklentileri ve zevkleri en iyi şekilde analiz edilerek yüzlerce arabalı yatak, genç odası ve ranza modelleri geliştiriliyor. Günümüzde çocukların odaları yetişkinleri kıskandırıyor. Sizler de çocukların kıskandıran odalarını incelemek için www.setay.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.