CNN Türk Yetkilileri CHP Genel Merkezi’ne geldi: ‘Boykot kararı almayın’ talebi!

CNN Türk Yetkilileri CHP Genel Merkezi’ne geldi: ‘Boykot kararı almayın’ talebi!
6 Şubat 2020 10:03

CHP’nin CNN Türk’ü boykot edeceği yönündeki iddiaların ardından CNN Türk’ün üst düzey yetkilileri CHP heyeti ile temas kurmak için Genel Merkez binasına geldi.

 

 

Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre CNN Türk Genel Müdürü Murat Yancı, Ankara Temsilcisi Dicle Canova ile Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Okan Konuralp ile iki saati aşkın bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede CHP’nin CNN Türk ekranlarında yer alacak üyelerini disipline sevk edeceğine yönelik haberler gündeme geldi. CNN Türk yetkililerinin parti yönetiminden, böyle bir karar almamalarına yönelik talepte bulunduğu öğrenildi. Görüşmenin ardından Özkan ve Konuralp, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

 

 

CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında gündeme gelen CNN Türk’ü boykot gelişmesine ve yapılan görüşmeye yönelik bir CHP yöneticisi tarafından BirGün’e yapılan değerlendirmede, “Boykot kararı için ne var diyebiliriz ne de yok. Ama MYK’de gündeme geldi. İki taraf arasındaki görüşmeler sürüyor. Bu nedenle görüşmenin içeriğine ilişkin bilgilendirme yapmamız doğru olmaz. Bir diyalog süreci var. O diyalog sürecinin tamamlanmasını bekleyeceğiz” dedi.

CHP’li yönetici, “Boykot kararının kesinleşmesi ve Demirören Grubu’nun tüm yayın organları için geçerli olması gibi bir konu MYK’de gündeme geldi mi?” sorusunu ise “görüşmeler sona ermeden” yanıtlayamayacağını bildirdi.