Claudia Schiffer Mineral Diyeti Nasıl Yapılır

Claudia Schiffer Mineral Diyeti Nasıl Yapılır
15 Ekim 2018 11:27

Sağlıklı zayıflamak birçok kişinin en büyük hedeflerinden biridir. Sağlıklı zayıflamak için dikkat edilmesi gereken birkaç önemli konu vardır.

 

Bu konular genel bir çerçevede toparlanacak olursa diyet listesi, egzersiz programı ve yardımcı kür veya çaylar olarak sayılabilir.

Zayıflamak için pek çok ünlünün diyet listelerinden fikir edinilir. Mesela Claudia Schiffer Mineral Diyeti de zayıflamaya yardımcı olarak bilinen sağlıklı diyet türlerinden biridir.

Peki, Claudia Schiffer Mineral Diyeti nasıl yapılır? ​​​​​​Bu diyetin özü, olabildiğince karbonhidrattan uzak durup mineral ağırlıklı beslenmeyi içerir.

Mineral Yönünden Zengin Besinler

Patates, yeşil yapraklı sebzeler, süt ve süt ürünleri, patates, somon, karalahana, kuru üzüm, hindi eti ve incir mineral bakımından zengin besinlerden bazılarıdır.

Claudia Schiffer Mineral Diyeti Nasıl Yapılır

Güne 1adet haşlanmış yumurta ile başlanır ve öğünler sık ve küçük porsiyonlardan oluşur. Bu öğünlerde​​​​​ mineral bakımından zengin sebze ve meyveler tüketilir. Şeker ihtiyacı meyvelerden karşılanır ve neredeyse hiç karbonhidrat tüketilmez. Sıvı tüketimine dikkat edilir. Tüketilen sıvılarda da şeker kullanılmaz.

Sağlıklı Zayıflamak

Zayıflamak için birçok yöntem ve diyet listesi mevcuttur. Ancak sağlıklı zayıflamak için dikkat edilmesi gereken en önemli şey diyet listelerinin kişiye özel olduğudur. Ünlülerin veya diyet yapıp faydasını görmüş kişilerin listelerinden fikir edinmek faydalı olabilir ama son kararı profesyonel bir diyetisyenle vermek en sağlıklısıdır. Çünkü diyetisyen, tercih edilmek istenilen diyet biçimini kişiye özel ve en sağlıklı şekilde hazırlar.