Clash Royale’in size sundukları

Clash Royale’in size sundukları
26 Temmuz 2017 10:16

clash royal private server, mobil cihazlarda en çok kullanılan oyunların başında geliyor.

 

 

Milyonlarca aktif kullanıcısı olan bu mobil oyuna Google Play uygulamasından sizlerde kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda mobil kullanıcıların en çok beğendiği oyunların da başında geliyor. Akıllı telefonlarınızın dışında bu oyunu tabletlerinizden de ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. İndirmesi ve oynaması ücretsiz olan bu oyunda sadece bazı öğeler parayla satın alınabilir.Ayrıca bu oyunda hiçbirşey sanal olarakta kalmıyor. Tamamı gerçek zamanlı olarak kullanıcılarının hizmetine sunuluyor.

 
Online mobil kart oyunu olan bu uygulamaya sizlerde bağımlısı olacaksınız. Yakından tanıdığın Clash of Clans büyüleri, birlikleri, savunma ve saldırıları ile birlikte Royale’leri kapsayan onlarca kartı toplayıp yükseltebilirsiniz. Royale’ler birçok farklı seçenekten oluşuyor. Arenada zaferler elde etmek için kullanacağınız bu kartlar Şövalyeler, prensler ve daha fazlasından oluşuyor. Rakipleri kulelerinden indirerek onları yenebilir bu sayede Arenada kupalar, zaferler kazanabilirsiniz. Ayrıca bir klan oluşturarak kartlarını paylaşabilir ve size katılacak oyuncular ile savaş topluluğunuzu oluşturabilirsiniz.

 

 

Özellikleri ile zevki hep yüksek

 
Peki, oyunun birazda özelliklerinden bahsedelim. Strateji oyunu olarak karşımıza çıkan bu uygulamada birçok özellik kullanıcılarına sürekli güncellenen alt yapısı ile sunulmaya devam etmekte. İlk olarak bilmelisiniz ki yazımızın başındada bahsettiğimiz gibi dünyanın her tarafından oyunculara gerçek zamanlı olarak sunuluyor. Bu da sizin için oldukça keyifli bir yapıya dönüşüyor. Bu yoğun kullanıcı sayısında kendinizi gösterebilmek için ilk yapmanız gerekenler arasında sandık kazanmak bulunuyor. Kazandığınız bu sandıkları yeni ödüllerin kilidini açmak, yeni ve daha güçlü kartlar biriktirmenin yanı sıra elinizde bulunan kartların özelliklerini yükseltmek içinde kullanabilirsiniz. Çok sayıda arenada ilerleyerek en yükseklere ulaşabilirsiniz. Sizler için diğer önemli bir özellik ise dünya üzerinde sahip olduğu birçok kullanıcısının yanında kendi arkadaşlarınızla da savaş yapabiliyor olmanız. Bu arkadaşlarınızın dışında klan arkadaşlarınızla da özel mücadeleler yapabileceksiniz. Kendinizin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız Tv Royale’den en iyi kullanıcıların karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. Bu sayede birçok savaş taktikleri görerek kendinizi geliştirebileceksiniz.

 

İyileştirmeler hiç ara vermiyor

 
Tüm bu özelliklerin yanında sizlere birazda oyunun sunduğu yeniliklerden bahsetmek isteriz. Bugüne kadarki oyun modlarının dışında2’ye 2 özelliğiyle daha fazla keyif alabilirsiniz. Bu karşılaşmaları dostluk savaşı, çekilişli veya mücadele olarak sürdürebilirsiniz. Bununla birlikte önceki kartlarınıza birçok yeni kartlarda eklenmiş durumda. Neler mi mesela? Mega Şövalye, Uçan Makine ve çok daha fazlası. Sekizinci seviyeye ulaştıktan sonra ek savaş destekleri de siz kullanıcılara sunulmuş durumda. Tüm bunların yanında sürekli güncellemeler ile geliştirilmeye devam eden bu oyunda zaman zaman hatalar ile de karşılaşabilirsiniz. Bunlar içinde birçok önlem alınmış durumda. Kolayca iletişim bölümünden sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Siz fark etmeden oluşan birçok hatada çeşitli düzeltmeler ve iyileştirmeler ile en kısa sürede çözüme ulaştırılmaktadır. Kendinizi geliştirmek için ihtiyacınız olan birçok hileye de clash royal hile apk bölümümüzden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.