Çizili Tarihin Rengi: Mavi Çini

Çizili Tarihin Rengi: Mavi Çini
10 Nisan 2020 22:10

15 yıllık tecrübemiz ile Kişiye özel çini, hediye çini gibi binlerce ürünümüzü Türkiye’nin dört bir yanına gönderdik. El işçiliğinin yanında kişiye özel tasarımlarımızla müşteri odaklı çalışarak her kitleye hitap ederek hiçbir müşterimizi mutsuz etmedik. Gerek eşiniz veya ailenizdeki bir birey için Hediye çini, gerek evinizin havasını değiştirmek ve ruhunuzu yansıtmak için Kişiye özel çini, bu ve buna benzer binlerce ürün ve eserimizi sizlerle buluşturduk. Türkiye genelinde her kesime hitap ettiğimiz için bütçeniz ne olursa olsun az ya da çok istediğiniz her türlü özel tasarımı yaparak, gerek kargo, gerekse yapım aşamasından sonuna kadar iletişim halinde olarak sizlere gerekli her türlü bilgiyi iletmeye devam ettik.

 

Hangi Alanlarda Hizmet Vermekteyiz?

Hediyelik Çini Eşyalar: Klasikleşmiş hediyelerden sıkılan ve duygularını karşısındaki insana hissettirmek, onun için ne anlam ifade ettiğini göstermek amacı ile kişiye özel çini eserlerimizle, istediğiniz her türlü eserleri 1. Sınıf el işçiliği ile hazırlayıp Türkiye’nin neresinde olursanız olun kargo ile gönderebilmekteyiz. Gerek anneniz, eşiniz, arkadaşınız ya da dostunuz eşsiz bir hediye çini kim mutlu olmaz ki. Bisküvi diye tabir edilen yani hazırda olmayan ürünleri kendimiz yaparak tarafınıza en hızlı ve güvenli bir şekilde teslim edebilmekteyiz.

Cam Mozaik: Evinizin ve ya bulunduğunuz ortamın ruhunuzu yansıtmasını istediğiniz zevk ve renk uyumuna göre özel tasarımlarınızı yaparak Türkiye genelinde bütün illere hizmet vermekteyiz. Gerek odanız da kullanmanız için özel abajurlar ile odanıza renkli bir hayat katın ya da mutfak ya da salonunuza farklı bir renk katmak için aydınlatmalar ve kişiye özel çini aydınlatmalar üretmekteyiz.

 

Nikâh ve Düğün Organizasyonları: En özel günlerimiz olan nişan, düğün gibi özel günlerinizde de ruhunuzu yansıtacak bütün eserleri sizin istediğiniz şekilde tasarlayım gönderiyoruz. Nikâh masası, nişan tepsileri ve nişanınızda fotoğraf çektirmek için kullanacağınız birbirinden özel 1.sınıf el işçiliği ile hazırlanmış ürünleri sizin tarif ettiğiniz şekilde, sürekli irtibat halinde olarak ürünün yapım aşamasından kargolama süresine kadar iletişim halinde olup oluşabilecek bütün aksaklık ya da problemleri ortadan kaldırıyoruz.

Promosyon Ürünlerimiz: Firma ya da işletmelerin özel günlerinde ya da etkinliklerinde kullanmak ya da hediye amacı ile verilmek üzere tasarlanmış birbirinden farklı ürünlerimiz mevcuttur. Kendi tasarımlarınızı tarafımıza iletebilirseniz isteğiniz şekilde ürün ve tasarımları tasarlayıp sizlere gönderebiliriz.

Yılbaşı Promosyon Ürünlerimiz: Yılbaşının özel bir gün olduğu herkes tarafından kabul gören bir gündür. Hediye vermek bu özel günün bir geleneği olduğu için el işçiliği kullanarak birbirinden farklı ve özel tasarımlar hediye etmek isterseniz bizimle iletişime geçip, farklı tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Karakterinizi Yansıtan Çini Ürünlerimiz

Kişiye özel tasarımlarımız 1.Sınıf el işçiliği ile hazırlanmaktadır. Tarafınızdan firmamıza ilettiğiniz tasarımlarınız Bisküvi diye tabir edilen hazır olmayan, yeniden tasarlanan çini eserler olarak yapılmaktadır. Hayal ettiğiniz ürün ne olursa olsun ruhunuzu, karakterinizi yansıtacak hangi ürün olursa olsun tarafımıza iletmeniz doğrultusunda yapım aşamasından kargolanma süreci dâhil her türlü aksaklık olmaması için iletişim halinde olup ürününüzü tarafınıza göndermekteyiz.