Civcivler için mükemmel bir başlangıç …

Civcivler için mükemmel bir başlangıç …
13 Ekim 2020 12:11

27 yıldır teknoloji ile ilerledik ve her zaman müşterilerimizin diğerleri ile farklı ve başarılı olmasına çalıştık.

Altın kuluçka firması 1993 yılından beri kanatlı yetiştiriciliği sektörü için kaliteli ve güncel makine ve ekipmanların üretiminde faaliyet göstermektedir ve özelliklede kuluçka makinası üretiminde kaliteli ve son teknolojiye sahip ürünleri sunmuştur.

Resim1

Altın kuluçka firması Farklı Düşün, Farklı Ol, Farklı Yap … sloganı ile dayanıklı, randıman odaklı ve ileri teknolojiye sahip ürünler üreterek tüketicileri memnun etmeyi başarmıştır.

Ürünlerde farklı kategorilerin bulunması farklı amaçlar için kullanılmasına neden olmaktadır. Kümes hayvanları ve süs kuşları için randıman odaklı kuluçka makinesi üretiminde son zamanlarda bir kalite markası olarak faaliyet göstermektedir ve bu yüzden genelliklede ortadoğu bölgesinde diğer yabancı firmalar ile rekabette olmaktadır.

Altın kuluçka firması ürünleri tamamen bilimsel araştırmalar sonucunda üretilmektedir ve bu yüzden yüksek performansa sahip ürünler üretmektedir.

Firmamızda çalışan yerli ve başarılı mühendislerimizin tasarlamış olduğu yeni nesil kuluçka makineleri günümüzde, ırak, afganistan, azerbaycan ve orta doğu’da bulunan birçok ülkede satışı yapılmaktadır.

 

Neden altın kuluçka !!

Ülkemizin başarılı üreticilerinden olmamızın nedeni her zaman kaliteye ve performansa odaklı olduğumuz ve olası sorunlar karşısında bahane yerine çözüm üretmemiz dir.

İşimizde başlıca kuralımız müşteri memnuniyeti olmak üzere devam etmekteyiz. Ayrıca firmamız kuluçka makinası, kanatlı yetiştiriciliği ekipmanları, ve kuluçka makineleri için gereken yedek parçaları üretiminin yanı sıra kanatlı yetiştiriciliği için web sitesinde kanatlı üremesi ile alakalı makaleler ve bilgiler paylaşarak yetiştiricilere yardımcı olmaktadır ve özelliklede yeni başlamak isteyenler için, güvenilir bir bilgi kaynağı oluşturarak işlerinde başarılı olmalarına yardımcı olmaktadır.

Şu anda altın kuluçka web sitesinin blog bölümünde, kümes hayvanlarından tavuk ve kaz yetiştiriciliği ile ilgili makaleler ve eğitimler paylaşılmaktadır ve bu kuşlar hakkında detaylı bilgiler, deneyimli kişiler ve uzmanlar tarafından paylaşılmaktadır.

Süs kuşları üremesi ile ilgili ise aynı şekilde gereken bilgiler ve öneriler paylaşılarak süs kuşu sahipleri ve yetiştiricileri için detaylı bilgiler aktarılmaya çalışmaktadır.

Şu anda altın kuluçka blogunda jako papağanlar ile ilgili detaylı bilgiler paylaşılmaktadır ve jako papağan sahipleri ve yetiştiriciliği için yeni başlayanlar bu paylaşımlardan faydalanabilirler.

Jako papağan yetiştiriciliği kategorisinde, papağan hastalıkları, eğitimleri ve beslemesi için gereken koşullar ile alakalı paylaşımlar yapılmaktadır ve zaman içinde diğer kuşlar ise eklenecektir.

Süs kuşları üremesi için özel ürün :

Firmamız kümes hayvanları için kuluçka makinesi üretiminin yanı sıra süs kuşları için ise düşük kapasiteli kuluçka makineleri üretimi yapmaktadır.

Hobi kuluçka makinesi serisi genellikle hobi amaçlı kanatlı yetiştiricisi yapmak isteyenler için uygun olarak üretilmektedir, ama 12 li profesyonel kuluçka makinesi genellikle süs kuşları üremesi için kullanılmaktadır.

Ayrıca zaman içinde kanatlı sevenler için diğer kuşlar ile alakalı bilimsel makaleleri ve yetiştirilmesi ile alakalı güvenilir bir bilgi kaynağı oluşturmayı planladık ve aynı anda hem hayvan sevenler için ve hem bu sevimli canlıların doğru bir şekilde yaşamaları için destek olmayı düşünüyoruz.

Son söz :

Altın kuluçka yılların deneyimi ve başarılı personeline dayanarak her zaman kanatlı yetiştiriciliği için destek olmaya çalışmaktadır ve sürekli araştırmalar yaparak yeni teknoloji ve yüksek randımanı müşterileri için sunmaya çalışmaktadır.

Özelliklede tavuk yetiştiriciliği için destek olma amacıyla ve yeni başlamak isteyenler ve girişimciler için gereken bilgiler altın kuluçka blogunda paylaşılmaktadır.

Kanatlı üretiminde çalışanların, işlerini kolaylaştırmak ve başarı oranlarını arttırmak için, güncel ve kaliteli ürünleri sunmaya çalışmaktadır.

Çünkü halkımız her zaman en iyisine layıktır…

Üreten türkiye için ve ülkemizin ekonomisine ve ulu halkımızın refahı için her zaman en iyileri üretmeye çalışmaktayız.

 

https://altin-kulucka.com/