CİTROEN C-ELYSEE GENEL ÖZELLİKLERİ

CİTROEN C-ELYSEE GENEL ÖZELLİKLERİ
3 Nisan 2018 10:54

2018 model Citroen C-Elysee 74.700 TL’den başlayan fiyatlarıyla alıcılarını beklemektedir. Geçen yıl yeni kasasıyla görücüye çıkan C-Elysee, bu yıl da iddialı bir şekilde yollarda boy göstermekte. Uygun fiyatlarıyla alıcıların ilgisini çeken 2018 model Citroen C-Elysee’yi yakından tanıyalım.

 

 

Citroen C-Elysee Donanım Paketleri

Citroen C-Elysee’nin live, shine ve feel olmak üzere üç donanım paketi bulunmaktadır. Benzin ve dizel yakıt seçeneklerine sahip olan C-Elysee, şanzıman olarak seçenek sunamamakta olup, yalnızca manuel vitese sahiptir. Ayrıca 1,6 HDI 92 HP ve 1,6 HDI 100HP dizel ve 1,2 Puretech 82HP Benzinli motor seçenekleri alıcılarını beklemektedir.

Citroen C-Elysee Genel Özellikler

4430 mm uzunluğa ve 506 litrelik bagaja sahip olan aracımız ledli stopları ve far yapısı ile ön plana çıkıyor. Citroen C-Elysee tercihe göre 2 adet 16 inç jant seçeneği sunuyor ve iç mekânda da 7 inçlik ekranında android auto ve apple carplay desteği sağlıyor. Multimedya sisteminde navigasyon, sesli komut, bluetooth, usb ve aux desteğine sahip olan C-Elysee, iç dizaynda kumaş ve deri kombinasyonlu koltuk seçenekleriyle de ayrı bir havaya bürünüyor. Şık tasarımı, uygun fiyatı ve performansıyla göz dolduran Citroen C-Elysee, konforlu bir sürüş deneyimi yaşamak isteyenler için çok iyi bir fırsat olacaktır.

Citroen Fiyat Listesi

Citroen C-Elysee fiyat listesi belli dönemlerde yenilenmekte olup, fiyatlar piyasa koşullarına göre belirlenmektedir. Citröen fiyat listesi yıl içinde ve yılsonunda yapılan kampanyalar neticesinde değişimler olmaktadır. Sizde sifiraracal.com aracılığıyla Citroen fiyat listelerini takip edebilir, karar verdiğiniz araçlar için bayilerden teklif isteyebilirsiniz. Verilen teklifler sonucunda aracı satın almaya karar verirseniz, bizim aracılığımızla bayi ile iletişime geçebilirsiniz.