Çin’den Al, Türkiye’de Sat

Çin’den Al, Türkiye’de Sat
25 Aralık 2017 13:43

Cinpaketim.com ile kendi e-ticaret ağınızı kurabilirsiniz. Nasıl mı? Sorunun cevabı aşağıda…

 

Günümüz interaktif dünyasında kişiler artık markalara rakip olmaya başladı. Al-sat sisteminin dijital dünyada vücut bulmasıyla kişiler kendi dükkanlarını ve satış kanallarını yaratmaya başladılar. Özellikle Çin pazarı bu tip ticaret yapan kişiler için büyük bir fırsat kapısı oldu.

 

Aliexpress, Taobao, Dhgate gibi sitelerden ürün getiren kişiler kendi sitelerinde ya da Instagram gibi kanallarda ürün satışına başlayıp, kısa sürede büyüme yoluna girdiler. Ancak onlarda gün geçtikçe büyük büyük engellerle ile karşılaştılar. Bunlar: Toplu ve büyük ürünlerdeki gümrük sorunu ve 1 ayı bulan teslimat süreleri gibi sorunlardı…

 

İşte Cinpaketim.com bu tip sorun ve engelleri ortadan kaldırmak için Çin’den alışverişte sorunsuz gümrük hizmeti ve hızlı teslimat süreleri gibi 2 güçlü argümanla kuruldu. Kısa sürede büyük bir potansiyel müşteri kitlesine erişen Cinpaketim.com birkaç zamandır da al-sat yapan kişilerin dikkatini çekmiş durumda.

 

PekiCinpaketim’i kullanmak kolay mı?

 

Aslında 3 kolay adımda Çin’den alışveriş yapmak Cinpaketim.com ile mümkün. Diyelim ki Türkiye’de takı satan bir kişisiniz. Tek yapmanız gereken ürünün herhangi bir Çin sitesindeki linkini, adetini, fiyatını Cinpaketim sistemine girmek. Bunu yaptıktan sonra ilgili ekibimiz, Aliexpress ya da benzeri sitelerden çok daha hızlı bir şekilde ürünleri tarafınıza gönderiyor. Siz de Türkiye’deki müşterilerinize daha hızlı ve stoklu bir şekilde ürününüzü teslim edebiliyorsunuz.

 

Oto parçasından, giyim ürünlerine; elektronikten, özel tasarım ürünlere kadar Çin’deki 1000’lerce ürünü müşterisine en hızlı kargo ve sorunsuz gümrük hizmet ile gönderen Cinpaketim.com ilerleyen günlerde hem tekil müşterisine hem de Türkiye’de satış yapan marka ve kişilere büyük getiriler sağlayacağa benziyor.

https://www.cinpaketim.com