CHP’ye photoşok!

CHP’ye photoşok!
29 Kasım 2015 19:33

CHP’li Şimşek, Muratpaşa ilçe kongresi için Kılıçdaroğlu’nun Davutoğlu ile olan fotoğrafına photoshop yaptı. Davutoğlu’nun yerine kendini koydurdu ve ‘Kemal Bey benimle’ mesajı verdi.

 

 

 

 

Antalya Muratpaşa’da 5 Aralık Cumartesi günü yapılacak ilçe kongresinin başkan adaylarından Mesut Şimşek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Haziran seçimleri sonrası koalisyon görüşmeleri sırasında tokalaşırken, aynı masada otururken çekilmiş fotoğraflarına photoshop yaptı.

 

SADECE 11 OY ALMIŞTI

 

Fotoğraflarda Davutoğlu’nun yerine kendisini koyan Şimşek, CHP Genel Merkezi’nde Kılıçdaroğlu’yla tokalaşırken, aynı masa önünde kırmızı bir dosyayla Kılıçdaroğlu’yla oturur halde hazırlanan fotoğrafları kişisel Facebook sitesinden paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun destek mesajlarıyla birlikte fotoğraflar Facebook üzerinden dolaşıma girdi. Daha önce il başkanlığına da aday olan ve 11 oy alan Şimşek, adaylık noktasında henüz çalışmalarının devam ettiğini, söz konusu fotoğraflarla kendisinin ilgisi olmadığını iddia etti.
Bu durum sosyal medyada eleştirilere neden oldu:

 

Neden CHP’nin iktidar olamadığının bir kanıtı daha. Kemal Bey’le fotoğraf çok mu önemli!

Hakikaten bir CHP’li olarak kızgın ve öfkeliyim. Ülkeyi yönetmeye talibiz ama yapılana bakın.

Kemal Bey, lütfen artık gereken sertliklere imza atın. Türkiye’nin partisi elden gitmek üzere.

Mesut Şimşek, derhal partiden gönderilmeli.

Muratpaşa için bu kadar sahtekarlık yapan, iktidar olsa kim bilir neler yapar!!!

Mesut Şimşek, bir de çıkmış ‘haberim yok’ diyor. Çekin elinizi artık CHP’den. Yeter…

 

Kılıçdaroğlu, olayı duyar duymaz sert tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, Mesut Şimşek gibilerin parti içinde barınmalarının büyük bir hata olduğuna dikkati çekti

 

 

1448658854674

 

Kaynak: Takvim Gazetesi