CHP’ye öneri

CHP’ye öneri
2 Mayıs 2017 10:08

Birkaç gündür CHP %30’a çıktı, 2019 da hakemi de yenmek üzere %60’ın üzerine çıkmalıyız, %49’luk Hayır Partisi(24 Nisan’da sözde ermeni soykırımını anan HDP ile beni nasıl aynı partide görebiliyorsunuz aklınıza şaşarım) var gibisinden komik açıklamalarınıza şahit oluyorum.

 

 

 

Hidayet SEVİNÇ H&H YORUM

 

 

 

2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde seçilemeyeceğini bildiğinizden Kemal Kılıçdaroğlu’nu aday göstermediniz,bizlere siyasal islamcı Ekmeleddin’i dayattınız ve tıpış tıpış oy vereceksiniz dediniz.

 

 

O Ekmeleddin, meclis oylamasında Başkanlık sistemine evet dedi. 2019’da aday gösteremeyeceğiniz bugünden kesin olan Kemal Kılıçdaroğlu ile yola devam ediyor olmanızı hiç kimseye anlatamazsınız, zira bu kez Cumhurbaşkanı olan kişi aynı zamanda Genel Başkan da olmak durumunda.

 

 

Her halde Kemal Kılıçdaroğlu Genel Başkan kalacak ama Cumhurbaşkanı başka kişi olacak diye bir garabet ortaya çıkartmayacaksınızdır diye ümit ediyorum. 16 Nisan gecesinden beri Kemal Kılıçdaroğlu koltuğunda işgalci durumundadır, ilk fırsatta mezhepçi delegenin hegemonyasını yıkacak bir tüzük değişikliği yaparak RTE ile ringe çıkabilecek siklette bir Genel Başkan seçmelisiniz.

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
2019 Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir çatı adaya ihtiyacımız yok
CHP’nin iktidar olması hayal değil
CHP’ye öneri