CHP’nin üst aklı FETÖ mü? Bazı başkan adaylarını FETÖ mü belirledi?!

CHP’nin üst aklı FETÖ mü? Bazı başkan adaylarını FETÖ mü belirledi?!
24 Eylül 2016 13:02

Diriliş Postası yazarı gazeteci Sabri İşbilen bugünkü köşesinden Kılıçdaroğlu’na FETÖ ile ilgili sorular yöneltti. İşte o satırlar:

 

 

 

 

Fetullahçı Terör Örgütü’nün 6 Mayıs 2010’da Deniz Baykal’a yönelik kaset komplosuyla iş başına getirilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Aralık 2013’te ABD’nin Başkenti Washington’un yolunu tuttu.

 

 

 

O güne göre şaşırtıcı bir şekilde, FETÖ’nün ülkedeki en güçlü terör yuvalarından Türk Amerikan Birliği temsilcileri ile buluştu. Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cülerle yaptığı görüşme ile darbe girişiminin ilişkisi olup, olmadığı hala gündeme gelmedi.

 

 

 

FETÖ’cüler, o tarihte Kılıçdaroğlu’na 17-25 Aralık’ı anlattı mı? Anlattıysa, ne gibi pazarlıklar yapıldı?

 

 

BAŞKAN ADAYLARINI KİM BELİRLEDİ?

 

 

 

Bir diğer soru işareti de, 3 Mart yerel seçimleri. CHP, adaylarını belirlerken FETÖ’nün ne gibi bir dahli oldu? FETÖ tüm militanlarına, CHP’ye oy vermesi yönünde talimat verdi. Erdoğan için beddua seanslarında buluşan FETÖ’cüler, CHP’li belediye başkan adaylarının seçimi kazanması için secde de dualar etti.
Bunlar abartı değil, vakadır.

 

 

 

7 Haziran seçimlerinde ittifak genişledi. CHP-HDP ve FETÖ işbirliği her bölgede ortak şekilde çalıştı. Çözüm süreci, 17-25 Aralık alçak girişimi profesyonel olarak tasarlanmış kurgu kalıplarla hükümetin aleyhine kullanıldı. FETÖ’nün medya organları, HDP ve CHP’ye oy verilmesi için her türlü manipiilatif habere ve köşe yazılarına yer verdi.

 

 

 

7 Haziran sonrası CHP, FETÖ ittifakı yeni rahat durmadı. 22 Temmuz’da PKK’nın Ceylanpınar’da yaptığı saldırı ve Güneydoğu’yu hendek, barikat, bununla birlikte EYP’lerle zindana çevirmesi sonrasında CHP, terörle mücadele operasyonlarına mı destek verdi? Yoksa şehitlerin kanlarını siyaset malzemesi yapıp, AK Parti’yi hedef haline getirmek için mi kullandı?

 

 

 

FETÖ İÇİN AĞLADILAR

 

 

 

 

15 Temmuz işgal girişiminin hazırlanış sürecine de yoğunlaşmalıyız. 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası 15 Temmuz’u hazırlayan FETÖ’cü kadroları kimler korudu? FETÖ’ye fınans sağlayan kurumlara bir bir kayyum atanırken, bu kararlara karşı kim direndi? Mesela CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İpek Holding’e kayyum atanması sonrası canlı yayında ağlamadı mı?

 

 

 

FETÖ’nün en büyük fınans kaynağı olan Bank Asya’ya destek olmak için FETÖ’cü kanalları gezmemiş miydi? CHP İstanbul Milletvekili İrancı Eren Erdem, FETÖ’nün MİT TIR’ları ile ilgili sahte belgelerini, Türkiye’yi DAEŞ’e destek vermekle suçlamak için kullanmadı mı?

 

 

 

CHP Grup danışmanı Muhammed Çakmak’ı da unutmayalım. O da terörist başı Gülen’e selam gönderiyordu. CHP 15 Temmuz darbe girişiminin zeminini FETÖ’cü teröristlerle birlikte hazırladı. Her terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı neredeyse katil ilan edip, teröristleri el birliğiyle kutsadılar.

 
Ortaya çıkan tablo, CHP’nin her türlü eylem ve söyleminde FETÖ’nün olduğu ortaya koyuyor. Bugünde CHP’nin hedefi yine FETÖ’cü kadroları korumak. KHK’ları o yüzden AYM’ye taşıdılar. Dertleri, bu ülkeye yeni 15 Temmuz’lar yaşatmak..
Allah bu milleti CHP’nin eline bırakmasın.