CHP’nin olay pankartları Antalya’da!

CHP’nin olay pankartları Antalya’da!
17 Aralık 2014 16:13

Antalya’da 17 Aralık operasyonunun yıl dönümünde CHP İl Örgütü, Aydın CHP teşkilatında gerginliğe neden olan 4 eski bakanın maskeli fotoğraflarının yer aldığı pankartların benzerleriyle eylem yaptı. Sahte dolarların havada uçuştuğu eylemde, Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’ya da destek sloganları atıldı.

 

 

Antalya’da 17 Aralık operasyonunun yıl dönümünde CHP İl Örgütü, tarihi Kalekapısı’ndaki Attalos Meydanı’nda eylem yaptı. Sloganlarla hükümeti istifaya davet eden 300 kadar CHP’li, Aydın il başkanlığında polisle krize neden soruşturmada adı geçen 4 eski bakan Muammer Güler, Egemen Bağış, Erdoğan Bayraktar ve Zafer Çağlayan’ın maskeli fotoğraflarının yer aldığı dövizler taşıdı. ’17 – 25 Aralık Yolsuzlukla Mücadele Haftası Kutlu Olsun’ yazılı dövizlerle birlikte CHP’liler beraberinde getirdikleri ayakkabı kutularından çıkan sahte dolarları havaya atarak iktidarı protesto etti.

 

1

 

 

Ayakkabı kutularının üzerine ‘Fıtratında var’, ‘Hırsızlık suçtur’, ‘Ayakkabı kutusu yetmez’ yazılırken eylemde ‘darbe girişiminde bulunmak’ suçlamasıyla yargılanan Beşiktaş taraftar grubu Çarşı’ya destek için ‘Beşiktaş’ atkısı açıldı, ‘Çarşı vicdandır, yargılanamaz’ sloganı atıldı.

2

 

Eylemde CHP İl Başkanı Cavit Arı, 17 – 25 Aralık operasyonlarında Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluğunun ortaya çıktığını belirterek, “Fakat gelinen noktada bu hırsızlığın, yolsuzluğun savcılık tarafından üstü örtüldü” dedi. Soruşturmaların unutulması için gündemin iktidar tarafından saptırılmaya çalışıldığını savunan Arı, “Gündem saptırılmaya çalışılsa da unutmayacağız, takipçisi olacağız ve hesabını hep birlikte soracağız” diye konuştu.

 

3 4

 

5