CHP’nin gizemli danışmanı Rasim Bölücek’in sırları!

CHP’nin gizemli danışmanı Rasim Bölücek’in sırları!
6 Aralık 2019 08:00

Kılıçdaroğlu’nun ABD’de oturan danışmanı kim? Şu sıralarda CHP’de İnce’ye yönelik Sözcü Operasyonu nedeniyle herkes korku içinde…

 
Mahmut Övür’ün yazısına göre O korkunun arkasında “çete” olduğunu söyleyenler de var, “Her şeyi Kılıçdaroğlu yapıyor” diyenler de… İkinci tez daha güçlü görünüyor çünkü bu konuda hem Kılıçdaroğlu daha deneyimli hem de bu tür işleri yürütecek gizemli danışmanlara sahip. O isimlerin başında da siyasi danışmanlarından Rasim Bölücek geliyor. Bölücek’in, Kılıçdaroğlu’nun kritik kararları almasında etkili isimlerden biri olduğu medyada çok yazıldı. Onların özetini, “İttihat Terakki ve Tek Parti Dönemi” uzmanı olduğunu söyleyen CHP’li Doç. Dr. Oktay Gökdemir’den dinleyelim:

 

 
“Hepimiz (CHP) Genel Merkezi 13 kat biliyorduk. Efendim bu bizim genel merkez 14 katmış… Kimse bilmiyor! 12. kat biliyorsunuz Genel Başkan katı. Oraya özel kartla çıkabilirsiniz. 13. katta Erdoğan Toprak beyefendi oturuyor. Ama bir de 14. kat var… CHP’li vekiller bile bilmiyor. Şimdi sıkı durun. Burada Genel Başkanı’nın başdanışmanı ve siyasi söylem danışmanı, Genel Başkanın bütün polemiklerini, konuşma metinlerini yazan bir arkadaş oturuyor. Gizemli, müphem. Aynı zamanda etkili, yetkili de. İlgimi çekti. Kim bu hiçbirimizin bilmediği CHP’li diyerek araştırmaya koyuldum. Meğer 5 yıldan beri iştigal ediyormuş kendileri. Adı Rasim Bölücek”