CHP’nin Büyükşehir belediye başkanları toplanıyor!

CHP’nin Büyükşehir belediye başkanları toplanıyor!
20 Nisan 2019 16:41

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Saraçhane’deki makam odasında tebrik ziyaretinde bulundu.

 

 

Burada açıklamalarda bulunan İmamoğlu “Büyükşehirleri kazanan belediye başkanları olarak önümüzdeki hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceklerini belirten İmamoğlu, ”Burada çok başka bir dönemi başlatmak niyetindeyiz. Başka bir dönemden kastım şu: Çok iyi belediyecilik örneklerimiz var.

Bunu biliyoruz ama burada birbirine katkı sunan, fayda veren ve bunu sadece kendi içinde de bırakmayan aynı zamanda başka istekli belediyelere de bunu aktarabilen başka siyasi partilere mensup belediyelere de aktarabilen, bu işe bir Türkiye meselesi, yerel yönetimlerde başarı, demokrasi ve huzur olursa, Türkiye’de aynı şeyler daha yüksek derecede hissedilir.

Bu bilinçle çok büyük bir çalışma azmiyle sürece Hazırlanacağız. İş birliği yapacağız. Senkronize bir çalışma yönetimi ortaya koyacağız. Bu noktada güvence olan 11 büyükşehir belediye başkanımız var. Birisi de çok tecrübeli arkadaşımız Zeydan Karalar başkanımız. Hepimizin yolu açık olsun.” açıklamasını yaptı