CHP’nin asırlık çınarı Nezihe Altıok H&H’yi ziyaret etti

CHP’nin asırlık çınarı Nezihe Altıok H&H’yi ziyaret etti
16 Kasım 2018 09:10

Yıllarını CHP’ye veren, taa İsmet İnönü döneminden bu yana aktif siyasetin içinde olan, kadın kollarının kurulmasında büyük emek sahibi Altıok, Halkın Habercisi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Güven Eroğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

1

 

H&H ÖZEL

 

Siyasete İnönü’nün yanında başlayıp daha sonra Bülent Ecevit, Erdal İnönü ve Deniz Baykal’la oldukça yakın seviyede devam eden Altıok çok önemli mesajlar verdi. 87 yaşındaki Altıok yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’ye başarılar diledi.

 

3

 

Yerel seçimde Ankara’nın Melih Gökçek’ten kurtarılması için partililere büyük fedakarlık düştüğü kaydeden Altıok, 8 Şubat’taki Meclis Üyesi yarışında da tüm adaylara başarılar diledi ve ekledi:

 

“Birbirinizi kırmadan, incitmeden yarışın. CHP’li olmak ayrıcalıktır, bizler CHP var oldukça, başarılı oldukça huzur buluyoruz. Artık yaşlandık tek arzumuz CHP’yi son bir kez daha iktidar görmek. Atatürk’ün izinde onurlu bir yaşam sürdüm başımız dik.”

 

89

 

H&H’yi yakından takip ettiğini belirten Altıok, torunum dediği Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Balım’ı da telefonla arayarak başarılarının devamını diledi.