CHP’nin aşçıbaşısı Adnan Keskin Ankara İl’e yeniden aday!

CHP’nin aşçıbaşısı Adnan Keskin Ankara İl’e yeniden aday!
2 Aralık 2015 20:48

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in Ocak 2015 tarihinde CHP’ye üye olmadan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından özde CHP’li olarak İl Başkanlığı’na atandığını biliyoruz.

 

 

H&H ÖZEL HABER

 

Adnan Keskin halen il başkanlığına devam etmekte olup Aralık ayında yapılacak olan Ankara il kongresinde, il başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

 

 

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in Ostim’de bulunan bir hazır yemek şirketi sahibi olduğunu, CHP Ankara İl Başkanı olduktan kısa bir süre sonra CHP Genel Merkezi’ndeki çalışan personele yemek çıkartan firmanın sözleşmesinin tek taraflı fes edilerek CHP Genel Merkez’i personel yemeklerinin CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in firması tarafından verildiği iddia ediliyor.

 

 

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçim kampanyalarında CHP Ankara İl Örgütü’nün seçim bürolarına yine CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in firması tarafından yemeklerin faiş fiyatlarla verildiği iddialar arasında.

 

 

En önemlisi Çankaya Belediye Başkanı tarafından Ramazan iftar çadırlarıyla ilgili dağıtılan yemeklerin yine CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in firması tarafından üstlendiği gelen bilgiler arasında.

 

 

Çankaya Belediye Başkanlığı’nın Muharrem Ayı’nda dağıttığı aşureler de CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’in firması tarafından faiş fiyatlarla dağıtıldığı konuşuluyor.

 

 

Şimdi Halkın Habercisi olarak CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin’e soruyoruz.

 

 

1- CHP Genel Merkezi’ndeki personel yemekleri firmanız tarafından mı verilmektedir? Veriliyorsa İl Başkanı olur olmaz Genel Merkeze yemek veren firmanın sözleşmesi tek taraflı fes edilip ihalesiz bu yemek işinin firmanızın üstlenmesi ahlakimidir?

 

 

2- 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimlerinde kampanyanın yürütülmesi esnasında seçim bürolarına firmanız tarafından dağıtılan yemeklerin toplam maaliyeti nedir ? Bu yemekler karşısında firmanıza ödenen paranın toplam miktarı ne kadardır?

 

 

3- Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan çadırlarında dağıtılan iftar yemeklerinin ve ayrıca yine Çankaya Belediyesi tarafından dağıtılan Muharrem Ayı aşurelerinin ihalesiz olarak firmanız tarafından üstlenildiği iddialarına cevap bekliyoruz.

 

 

4- Bu iddialarla ilgili firmanızın kasasına ne kadar para girdiğini ve bu ihalesiz işlerin bir CHP İl Başkanı olarak sahibi olduğunuz firmaya verilmesini ahlaki buluyormusunuz?

 

 

5- CHP Ankara İl Başkanı olmasaydınız bu işlerin firmanıza verilebileceğini düşünüyormuydunuz?

 

 

NOT: Halkın Habercisi olarak ortaya atılan bu iddiaların araştırılmasına ve gerçeklerin ortaya çıkması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

http://www.halkinhabercisi.com/chp-ankara-il-baskanligina-atanan-adnan-keskini-taniyalim