CHP’liler Meclis’te içki istedi yaygarası

CHP’liler Meclis’te içki istedi yaygarası
5 Şubat 2016 17:30

Yandaş ve CHP’yi karalama kampanyaları ile görevli olduğu çok belli olan kanallar bir-iki gündür yeni bir konu bulmuşlar kendilerine. 

 

 

 

Safile USUL H&H YORUM

 

 

CHP’li milletvekilleri Meclis İdare amiri Salim Uslu’dan Meclis lokantasında içki servisi istemiş.

 
Salim Uslu reddetmiş, CHP’li vekiller ısrar etmiş.

 
“Başkan neden bize içki servisi yapmıyorsun Meclis lokantasında” demiş.

 
Hani CHP dindarmış, gerçi onlar kimsenin dinine karışmazmış, isteyen içki de içermiş ama CHP hem dindarım diyormuş hem de içki servisi istiyormuş, onlar da bu çelişkiyi ortaya koyuyorlarmış.

 
İnternetten baktım nedir bu olay diye…

 
Okuduğum haberlere göre, CHP Çorum Milletvekili ve Meclis İdare amirlerinden Tufan Köse Meclis Başkanı İsmail Kahraman’dan lokantada içki servisi yapılmasını istemiş.

 
Araya Meclis İdare amiri AKP Çorum milletvekeili Salim Uslu girmiş ve Meclis’te içki servisi olamayacağını, daha yeni Sinan Çetin’in oğlunun içki içerek polis arabasını biçtiğini, bir polis memurunu şehit ettiğini, alkolün şişede durduğu gibi durmadığını söylemiş ve CHP’li Tufan Köse’ye, “Üstelik bir de Çorumlusunuz; Sinan Çetin’in oğlunun alkol alarak çarpıp öldürdüğü polis memuru da Çorumluydu” demiş.

 
Şimdi, evet, düzey bu.

 
Yani TBMM’nin amirleri ve başkanlarının düzeyi bu.

 
Ama biz bunu zaten biliyoruz.

 
Benim diyeceğim CHP’li milletvekillerine ilişkin.

 
Hiç böyle CHP için devamlı dinsel karalama kampanyası yapan, hayatları Atatürk’ün dinsiz olduğunu ispatlamaya çalışmakla geçmiş, camileri ahır yaptılar diye iftira atan insan kümesine gidilir de, “Bize Meclis lokantasında içki servisi yapılsın” denir mi?

 
Denmez.

 
Hem siyasi olarak o kadar berbat durumdayız ki, tam dibe batmadan çıkmayacağız ve böyle bir durumda Meclis lokantasında içki servisi gibi bir konuya girilir mi?

 
AKP ile muhatap olunacak ağır siyasi konular varken, mesela AKP hükümeti Cizre, Diyarbakır, Şırnak ve birçok yeri PKK’nın eline vvermiş, asker ve polis daha hala o mahallelere giremiyorken böyle bir konuda muhatap olunur mu?

 
Yani, neden CHP’li vekiller bu konularda muhatap olmaz da AKP ile, Meclis’te içki servisi gibi konularla muhatap olurlar.

 
AKP’li Salim Uslu da, işte nitekim, bu olayı derhal yandaş basına anlatmış ki, gereğini yapıp, CHP’yi dinsiz gösterip, karalasınlar.

 

 

Safile USUL Twitter

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Özel-İmamoğlu-Yavaş ekseni
Rüzgar yeniden kırmızı ve toprak esiyor
Köfteden de gitti birkaç puan