CHP’liler Kaftancıoğlu’na tepki gösterdi

CHP’liler Kaftancıoğlu’na tepki gösterdi
21 Şubat 2019 21:25

CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı’na bağlı 50 parti üyesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun hastanesinin müdürü ve bir akrabasının meclis üyeliği listesinden aday gösterilmesini protesto etti.

 

 

 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Bağcılar’da sahibi olduğu özel bir hastanenin önüne gelen CHP üyeleri burada, Kaftancıoğlu’nun meclis üyesi listesine yazdırdığı hastane müdürünün ve akrabasının listedelerden geri çekilmesini istedi.

 

Hastane önünde bir araya gelen CHP üyeleri burada basın açıklaması yapacaktı ama Kanal 7 ve Beyaz Tv muhabirlerini görünce açıklamadan vazgeçtiler.

 

Aralarında bir heyet oluşturan CHP’liler, hastaneye girerek CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun eşi Naki Kaftancıoğlu’yla görüştüler.

 

Naki Kaftancıoğlu’na üyeler, meclis üyesi listesindeki hastane müdürünün ve akrabasının geri çekilmesi gerektiğini ve bu durumun etik olmadığını belirttiler.

 

CHP üyeleri yapılan bu yanlışlıktan vazgeçilmediği takdirde yarın daha kalabalık bir grupla hastane önüne gelerek protestolarına devam edeceklerini belirttiler.