CHP’liler İhsanoğlu için oy istedi

CHP’liler İhsanoğlu için oy istedi
21 Temmuz 2014 11:20

CHP Antalya İl Teşkilatı, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için Kaş’ta destek istedi.
CHP İl Başkan Yardımcısı Nuran Uğur, Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, eski milletvekilleri Faik Altun, Hüseyin Ekmekçioğlu, Kaş Belediyesi eski Başkanı Abdullah Gültekin, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

 

Üç gruba ayrılan CHP’liler, Kasaba, Karadağ, Doğantaş, Yeşilköy, Kınık, Ova, Çavdır, Çayköy ve Palamut mahallerinde kahve toplantıları yaptı. Kaş merkezde esnafı ziyaret eden CHP’liler, Ekmeleddin İhsanoğlu için destek istedi. Toplantılarda konuşan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın, 10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine işaret etti.

 

AKAYDIN OY İSTEDİ

 

Seçmenin önünde iki yol bulunduğunu ifade eden Akaydın, “Türkiye’de hukukun üstünlüğünü, adaleti arıyorsak, yeniden normalleşme diyorsak, Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü istiyorsak, Türkiye’de barışa, kardeşliğe giden yolu açmak istiyorsak Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vereceğiz. Eğer, Sayın başbakan bir de cumhurbaşkanı olursa, Türkiye dünyada yalnızlaşacak. Kavga, toplumsal bölünme artacak. Türk halkı, Ekmeleddin İhsanoğlu’na oy vererek çok şeyin önüne geçmiş olacak” dedi.