CHP’li Yılmaz’dan sosyal medyayı sallayan açıklama!

CHP’li Yılmaz’dan sosyal medyayı sallayan açıklama!
15 Haziran 2017 10:40

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz: Böyle günlerde eğilmeyeceksin. Korkuyu ayaklarının altına alıp hınçla ezdiğini ilan edeceksin. Kimseye eyvallahın olmayacak.

 

 

 

CHP’nin diplomat kökenli Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nun ‘adalet yürüyüşü kararı’ sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Duygusal bir dille kaleme aldığı açıklamasında Yılmaz “Ya öz vatanımızda demokratik mücadeleyle namuslu ve huzurlu bir hayat süreceğiz, ya da parya ve asalak olup yok olacağız” dedi.

 

 

İşte Yılmaz’ın sosyal medyayı sallayan o açıklaması; “Böyle günlerde eğilmeyeceksin. Korkuyu ayaklarının altına alıp hınçla ezdiğini ilan edeceksin. Kimseye eyvallahın olmayacak. Allah’tan başka kimseye de eğilmeyeceksin. Ölümden öte köy yoktur. Ya öz vatanımızda demokratik mücadeleyle namuslu ve huzurlu bir hayat süreceğiz, ya da parya ve asalak olup yok olacağız. Müslüman kardeşler kafa yapılı anlayış devlet gücünü halka karşı kullanıyor ve bize hayat alanı tanımıyor. Biz de AKP’ye bu zamana kadar inanıp oy vermiş kardeşlerimizin de desteğiyle birlik olup 2019’da bu işi alacağız.”