CHP’li Yedekci’den Topbaş’a: İstanbul sizi affetmeyecek

CHP’li Yedekci’den Topbaş’a: İstanbul sizi affetmeyecek
22 Eylül 2017 20:48

CHP İstanbul Milletvekili Yüksek Mimar Gülay Yedekci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasının ‘İstanbul sizi affetmeyecek’ diyerek şehirde yapılan rant ve imar odaklı dönüşüme dikkat çekti. Yedekci paylaşımlarında, “İstanbul sizi affetmeyecek” ifadesini kullandı.

 

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye eski Başkanı Kadir Topbaş’ın istifasından sonra sosyal medya üzerinden tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili ve Yüksek Mimar Gülay Yedekci de twitter hesabından Topbaş’ın istifasıyla ilgili paylaşımlarda bulundu.

 

“İHANETİNİZ UNUTULMAYACAK”

 

Yedekci, Topbaş döneminde İstanbul’un dönüşümüne dikkat çekerken “Sadece bir istifadan bahsetmek mümkün değildir, Kente ihanet oyunlarının İBB yüzüdür. Doğa her şeyi affeder ama talanın, rant uğruna katliamın affı yoktur. İstanbullular sizi affetmeyecek. İstanbul’un boğazına yağlı urganlar çektiler, şehrin kalbine hançer sapladılar. İhanetiniz unutulmayacak,İstanbullular sizi affetmeyecek. Yüzlerce rant projesine attığınız imzaların 5 projeyi onaylamayarak affını dilemeyin, İstanbullular sizi affetmeyecek” dedi.

 

 

Kaynak: Sözcü