CHP’li Yarkadaş’tan Kılıçdaroğlu’na: Artık tadında bırakın ve partimizin önünü açın

CHP’li Yarkadaş’tan Kılıçdaroğlu’na: Artık tadında bırakın ve partimizin önünü açın
18 Temmuz 2018 13:27

CHP İstanbul eski Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP’de yaşanan kurultay tartışmasında tarafını seçerek CHP Genel Merkezi’ne çağrıda bulundu.

 

 

CHP İstanbul eski Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki resmi hesabından yaptığı açıklamada “Artık tadında bırakın ve partimizin önünü açın.. Yeter; içimiz yanıyor!” diyerek CHP Genel Merkezi’ne kurultay toplama çağrısında bulundu.

 

 

CHP’li Yarkadaş’ın kurultaya açıklaması şöyle:

 

 

1- Partimizin genel merkezi, 500’e yaklaşan imza sayısını bir sinyal olarak değerlendirmeli ve bunun bir GÜVEN OYU İHTİYACI anlamına geldiğini görmelidir. Yapılması gereken 635’i beklemeden KURULTAY ÇAĞRISI’nda bulunmaktır. Delege kurultay iradesini değişimden yana koymuştur.

2- Genel merkezimiz, onlarca kurultay delegesinin açık tavrına rağmen, partiyi nasıl yönetebileceğini düşünüyor? Tüzük Kurultayı’nda devreye soktuğunuz yöntemlerin de artık işlemeyeceği de görülüyor. Kurultay Delegeleri ile inatlaşmak, partimizi felakete sürükler…

3- ÜYEYE DAYALI ÖN SEÇİM yaptırmadığınız için, partimiz 1.5 puan sadece bu yüzden kaybetti. Bu bile tek başına kurultay sebebidir. Dokunulmazlıkları kaldırmaktaki ısrarınız ise ayrı bir kurultay gerekçesidir. Artık tadında bırakın ve partimizin önünü açın.. Yeter; içimiz yanıyor!

4- Milletvekiliği dönemimde tüm eleştiri ve önerilerimi grubun kapalı toplantılarında dile getirdim. Hiçbir eleştiriyi dinlemediniz. Ve bu yüzden hem yeni seçmenden oy alamadık; hem de 3.5 puan kaybettik. Unutmayın; aynı suda iki kez yıkanılmaz. Siz 10. kez yıkanmak istiyorsunuz!

 

 

1

2

3

4