CHP’li vekiller tam kadro sahaya iniyor!

CHP’li vekiller tam kadro sahaya iniyor!
3 Aralık 2019 12:24

CHP’li vekiller tam kadro sahaya iniyor. İl il, köy köy gezecek olan milletvekilleri vatandaşın nabzını tutacak. CHP’li vekiller vatandaşın dertlerini, isteklerini not edecek, AK Parti’den şikayet edilen konuları soracak.

 

 

Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in haberine göre CHP’li vekiller 5 Aralık Perşembe gününden itibaren yollara düşecek. Milletvekilleri görevli oldukları illere giderek vatandaşın dertlerini, sorunlarını dinleyecek. CHP’li vekiller görevli oldukları illere ilişkin de rapor hazırlayacak.
TÜRKİYE FOTOĞRAFINI ÇEKECEKLER

 

 

Vekiller hazırlayacakları raporda bölgenin genel sosyal ve ekonomik durumunu anlatacak. Bir anlamda kamuoyu araştırması yapacak olan milletvekilleri Türkiye fotoğrafını çekecek.

 

 

YOL HARİTASI RAPORDA YER ALACAK

 

 

CHP’li vekiller hazırlayacakları raporda bölgedeki siyasi iklim ve önümüzdeki dönemde halkın siyasi eğilimlerinin değiştirilmesi konusunda izlenmesi gereken yol haritasını anlatacak.
AK PARTİ’DEN ŞİKAYETLER SORULACAK

 

 

CHP’li vekiller bölge halkının AK Parti’den başlıca şikayet ettiği konuları soracak.
CHP’Yİ SORACAKLAR

 

 

Yürütülen parti politikalarının bölge açısından CHP’yi güçlü ve zayıf kılan unsurlarının neler olduğu, bölge halkının temel sorunları ve bu konuda CHP’den beklentileri de raporda yer alacak.
KANAAT ÖNDERLERİYLE GÖRÜŞÜLECEK

 

 

Bölgede söz sahibi olan ve temasa geçilmesi önerilen kanaat önderlerinin listesinin ve iletişim bilgilerinin tespiti ile bu kanaat önderleriyle görüşme yapılması durumunda ele alınması gereken başlıca konular da raporda ifade edilecek.

 
STK’LAR VE MESLEK ÖRGÜTLERİ İLE İRTİBAT

 

 

Raporda, bölgede etkin ve güçlü STK’lar ve meslek örgütlerinin listesinin ve iletişim bilgilerinin tespiti ile bu kuruluşlarla temasa geçilmesi durumunda ele alınması gereken başlıca konular da yer alacak.

Milletvekilleri raporlarını 9 Aralık 2019 tarihine kadar CHP Grubuna iletecek.