CHP’li vekiller partinin oyunun az olduğu illere gidecek, vatandaşın nabzını tutacak

CHP’li vekiller partinin oyunun az olduğu illere gidecek, vatandaşın nabzını tutacak
13 Şubat 2020 14:20

CHP, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da oyunun az olduğu illere adeta çıkarma yapacak. CHP, HDP ve AK Parti’nin oyunun fazla olduğu illere milletvekili heyetleri gönderecek.

 
CHP’LİLER EKONOMİYİ KONUŞACAK

 

 
Anketlerde “kararsızların” oyunun artması CHP’yi de harekete geçirdi. CHP’li vekiller sahaya inecek.

CHP vatandaşın en çok şikayet ettiği konular üzerinde daha çok duracak ve bu konulara dikkat çekilecek. Ekonomi, sağlık, eğitim konularında daha etkili muhalefet yapılacak. CHP’li vekiller vatandaşa ekonomiyi anlatacak.

 

 

CHP’NİN STRATEJİSİ

 
Tarafsız Haber Ajansı’nda yer alan habere göre  CHP vatandaşla daha çok temas kuracak, vatandaşın yaşadığı sıcak sorunları gündemde tutacak ve çözüm önerileri getirecek.

 

 

CHP’Lİ VEKİLLER PARTİNİN OYUNUN AZ OLDUĞU İLLERE GİDECEK, VATANDAŞIN NABZINI TUTACAK

 

 
Milletvekili heyetleri iki ayda bir CHP’nin oyunun az olduğu ve oyunun artma potansiyeli olan illere gidecek. CHP’li vekiller vatandaşın nabzını tutacak ve dertlerini dinleyecek. Söz konusu illerin fotoğrafı çekilecek.

 

 

CHP’Lİ VEKİLLER, HDP VE AK PARTİ’NİN OYUNUN ÇOK OLDUĞU İLLERE GİDECEK

 
CHP, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da oyunun az olduğu illere milletvekillerini göndermeyi planlıyor. Tarafsız Haber Ajansının edindiği bilgiye göre parti yönetiminde vekillerin Diyarbakır, Hakkari, Bingöl, Bitlis, Siirt, Van, Şırnak gibi illere gönderilmesi konusu gündeme geldi.