CHP’li vekiller fabrika işçileriyle biraraya geldi!

CHP’li vekiller fabrika işçileriyle biraraya geldi!
31 Mart 2017 10:02

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Gaye Usluer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Arıkan Kriko Makine Fabrikası’nda işçilerle bir araya geldiler, işçilerin sıkıntı ve taleplerini dinlediler.

 

 

 

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Gaye Usluer ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Arıkan Kriko Makine Fabrikası’nda öğle yemeğinde işçilerle bir araya geldiler. İşçilerle birlikte yemek yiyen CHP’li heyet, işçilerin sıkıntılarını dinleyerek 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan anayasa referandumunda ‘Hayır’ çağrısında bulundular.

 

 

FABRİKA İŞÇİLERİNE HAYIR’I ANLATTILAR

 

 

Anayasa referandumu öncesinde kentin farklı kesimlerde yurttaşlarla bir araya gelen ve pakete ‘Hayır’ deme gerekçelerini anlatan CHP’liler dün de bir fabrikanın öğle molasında işçilerle bir araya gelerek, hem sıkıntıları dinlediler hem de pakete ilişkin kaygılarını paylaştılar.

 

 

İŞÇİ VE EMEKÇİNİN HAKLARI İÇİN HAYIR

 

 

16 Nisan’da ülkesi için üreten, çalışan, işçinin, emekçinin hakları için de ‘Hayır’ diyeceklerini söyleyen Usluer, Çakırözer ve Ataç, “Hayata emeğini koyan, ekmeğinin peşinde koşan tüm yurttaşlarımızın hakları için, umut dolu yarınlarımız için Hayırlarımızı sizlerle birlikte büyüteceğiz” dediler. Ziyaret sonrasında Arıkan Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP eski dönem Milletvekili Mehmet Ali Arıkan ile bir araya gelen heyet, başarılı çalışmaları ve ülke ekonomisine katkıları için Arıkan’a teşekkürlerini sundular.