CHP’li Tüzün: Olağanüstü kurultay talep ediyoruz!

CHP’li Tüzün: Olağanüstü kurultay talep ediyoruz!
16 Temmuz 2018 11:54

CHP’de genel başkan değişimi isteyen partililer, olağanüstü kurultay toplanması amacıyla imza toplamaya başladı.

 

 

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) basın toplantısı gerçekleştiren CHP milletvekili Yaşar Tüzün “Olağanüstü kurultay talep ediyoruz, İmzalar toplanmaya başlandı” dedi.

 

CHP’li olağanüstü kurultay süreci için düğmeye bastı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün beraberinde parti kurullarından 5 kişi ile birlikte Meclis’te basın toplantısı düzenledi.Kurultay için ilk imzaların atılmaya başlandığını söyleyen Tüzün şunları söyledi; “Sabah saat 08.30’dan itibaren kurultay delegelerimiz notere koşarak giderek imzalarını vermeye başlamıştır. Kurultayın adı Değişim ve Dönüşüm Kurultayı olacaktır. Burada çağrı heyeti olarak sembolik olarak duruyoruz. Demokrasi, Değişim ve Umut Kurultayı için imza atanlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum.”

 

 

ÇAĞRI HEYETİNDE SEMBOLİK İSİMLER

 

 

Basın toplantısında Kurultay Çağrı Heyeti olarak partinin kurullarında görev alan 5 kişi de sembolik olarak yer aldı. Bu isimler CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer, CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, Karasu İlçe Başkanı Nurhan Aydın, Gençlik Kolları Üyesi Deniz Kahraman oldu.

 

4 SAATTE 100 İMZA

 

 

Yaşar Tüzün, noterde imza veren 2 kişinin belgesini göstererek, “Şu saat itibariyle imzaların 100’ü geçtiğini tespit ettik, çok kısa sürede sayının tamamlanacağına inanıyoruz” dedi.