CHP’li Tüzün: Millet için güçlü bir şekilde geliyoruz

CHP’li Tüzün: Millet için güçlü bir şekilde geliyoruz
2 Haziran 2018 13:33

İlçelerde seçim koordinasyon merkezi açan CHP, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin mitingiyle 24 Haziran seçimlerine hazır olduğunu gösterdi. TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, “Millet için güçlü bir şekilde geliyoruz” dedi.

 

 
Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekili genel seçimi öncesi Bilecik’te son yılların en görkemli mitingini gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de mitingdeki kalabalık ve coşkudan oldukça memnun kaldığını ifade etti.
Kampanya yı için hazırlıklarını hızlı bir şekilde tamamlayan CHP miting öncesi Söğüt ve Bozüyük ilçelerinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi. Bozüyük seçim merkezinin açılışındaki kalabalık mitingi aratmadı. Açılıştan kısa süre önce, Kuzey Irak’ta terörle mücadele sırasında Bozüyüklü Ünal Demir’in şehit haberi gelince konuşmalar mikrofonsuz gerçekleştirildi.
TBMM Başkanvekili ve CHP Bilecik Milletvekili adayı Yaşar Tüzün, Bozüyük’te açılıştan sonra Karadenizliler Derneği, Bozüyük Ertuğrul Gazi Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği, Bozüyük Pazaryerililer Derneği ile Güneşspor Derneği’ni ziyaret etti.
Gece geç saatlere kadar süren ziyaretler sırasında, sivil toplum örgütlerinde Tüzün ve beraberindekileri coşkulu bir kalabalık karşıladı.

 
GÖRKEMLİ MİTİNG
Cumhurbaşkanı adayı İnce’nin mitingi de Bilecik’te son yıllarda gerçekleştirilen en kalabalık ve en coşkulu miting oldu. Gördüğü ilgiden memnun kalan İnce, TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün ile birlikte diğer illerdeki mitinglere katılacağını belirtti ve “Yaşar bey bu süre içinde sizinle olamayacak. Biz beraber mitinglere katılacağız. Sizden onun yerine, iki kat çalışmanızı istiyoruz” dedi. İnce, CHP ikinci sıra milletvekili adayı Faik Akarkarasu’ya da, “Herhalde sen de seçileceksin” diyerek, Bilecik’ten iki milletvekili çıkacağı iddiasını dile getirdi.
EDEBALİ’NİN ÖĞÜTLERİ
Bilecik mitinginden sonra İnce ile birlikte Bursa’ya hareket eden ve sonrasında Nevşehir, Adıyaman ve Malatya mitinglerine katılan Tüzün, mitinge katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Bilecik Mitingi öncesi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile birlikte önce Bozüyük’te şehit Ünal Demir’in cenazesine katılıp ailesine başsağlığı dilediklerini, ardından Bilecik’te Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ettiklerini anlatan Tüzün, “Birlikte dua ettikten sonra Şeyh Edebali’nin ‘ey oğul’ diye başlayan öğütlerini bir kez daha okuduk. Bu öğütleri hiç unutmadık, bundan sonra da unutmayacağız” dedi.
MİLLET İÇİN GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE GELİYORUZ

 

Tüzün, mitingi de şöyle değerlendirdi:
“24 Haziran seçimleri için bütün Türkiye’de olduğu gibi Bilecik de hazır olduğunu gösterdi. Güçlü bir şekilde Tamam diye haykırdı. Mitingimiz Halk TV başta olmak üzere bir çok televizyon kanalından canlı yayınlandı. Bilecik’ten yükselen güçlü sesi bütün Türkiye duygu, coşkuyu bütün Türkiye gördü. Anadolu’daki enerji dalga dalga yayılıyor. Gittiğimiz her yerde bu enerjiyi görüyoruz. Hazırız. Millet için güçlü bir şekilde geliyoruz. Ben mitingimize katılanlara, mitingimizin düzenlenmesinde emeği geçen herkese, gece gündüz canla başla çalışan kadınlarımız ve gençlerimize özellikle teşekkür ediyorum.”

 

 

BILECIK  MITINGI SEYH EDEBALI TURBESINI ZIYARET SEYH EDEBALI TURBESINI ZIYARET BILECIK  MITINGI IMG_4255 WhatsApp Image 2018-06-02 at 13.00.30 WhatsApp Image 2018-06-02 at 13.00.45 WhatsApp Image 2018-06-02 at 13.01.02 WhatsApp-Image-2018-06-01-at-22.43.27