CHP’li Tekin: FETÖ ile mücadele eden tek yayın organı Sözcü’ydü

CHP’li Tekin: FETÖ ile mücadele eden tek yayın organı Sözcü’ydü
19 Ocak 2019 17:30

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “2008-2015 yılları arasında FETÖ’ye 160 parsel alanı tahsis edenler hakkında soruşturma açılmazken, Sözcü Gazetesi’ne soruşturma açıyorlar” diyerek Sözcü Gazetesi’ne yönelik açılan davaya tepki gösterdi. Tekin “Geçmişte FETÖ ile mücadele eden tek yayın organı Sözcü’ydü” dedi.

 

 

 

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Hükümet ve Liderlik Okulu programa konuşmacı olarak katıldı.

 

Programın ardından Sözcü’ye açıklama yapan Tekin, “2008-2015 yılları arasında FETÖ’ye 160 parsel alanı tahsis edenler hakkında soruşturma açılmazken, Sözcü Gazetesi’ne soruşturma açıyorlar. Ben CHP İstanbul İl Başkanı’yken FETÖ’ye tahsis edilen arsaların haberi sadece Sözcü Gazetesi’nde yapıldı. Zaman Gazetesi’ne tahsis edilen yer, deprem anında insanların toplanma merkeziydi. Biz itiraz ettiğimizde ilk haberleştiren Sözcü Gazetesi’ydi” dedi.
“İSTANBUL’LA İLGİLİ TÜM HATALARIN ALTINDA BİNALI YILDIRIM’IN İMZASI VAR”

 

Yerel seçime yönelik tartışmalara da değinen Tekin, “Seçimlere giderken geçmişten yapılan hataların yapılmaması gerekir. Ne yazık ki siyaset çok kirli bir alana dönüştü. Geçmişte yapılan bütün hataların altında iktidarın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım’ın imzası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da oluru var. Şimdi dikey yapı olmayacak diyorlar” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Tugay SADAY/SÖZCÜ

CHP’li Tekin: FETÖ ile mücadele eden tek yayın organı Sözcü’ydü