CHP’li Şahin’den Balıkesir’e tiyatro müjdesi

CHP’li Şahin’den Balıkesir’e tiyatro müjdesi
16 Aralık 2019 13:15

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Fikret ŞAHİN, Devlet Tiyatroları’nın Balıkesir’de turne düzenlenmesiyle ilgili olarak 18.09.2019 tarihinde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa KURT ile yaptığı yazışmaların sonucunda 11 ve 18 Ocak 2019 tarihlerinde Balıkesir’e tiyatro turnesi düzenleneceğinin müjdesini verdi.

 

 
Balıkesir’de tiyatro, sanat ve estetik kültürünün gelişmesine çok önem verdiğinin altını çizen Balıkesir Milletvekili Fikret ŞAHİN; ‘’ Balıkesir’de sanat, estetik duygularının geliştirilmesi ve şehrimizde sosyal etkinliklerin artırılması amacıyla Tiyatrolar Genel Müdürlüğü’ne Eylül ayında resmi yazı yazmış ve 2 gün gibi hızlı bir sürede olumlu cevap almıştık. Şimdi de Balıkesirli hemşerilerime Ocak ayında iki farkı oyunun Devlet Tiyatroları turnesi kapsamında sergileneceğinin müjdesini vermekten mutluluk duyuyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 
Toplumsal kimlik ve benliğin korunmasının bir yolunun da sanatı ve sanatçıyı daha ileri seviyeye çıkartmak olduğunu vurgulan Milletvekili ŞAHİN, yaptığı girişimler sonucu Balıkesir’in Devlet Tiyatroları Turnesine alınmasında emeği geçen Tiyatrolar Genel Müdürü’ne ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a destekleri için teşekkür ederek sözlerine son verdi.