CHP’li Polat: 31 Mart’ta halk iktidara kırmızı kart gösterecek!

CHP’li Polat: 31 Mart’ta halk iktidara kırmızı kart gösterecek!
18 Mart 2019 10:25

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Kınık Belediye Başkan Adayı Ahmet Özkan’la birlikte, Taştepe, Arpaseki ve Hamzahocalı Mahalleleri’ndeki halkın sorunlarını dinledi. 31 Mart’ın çok önemli olduğunu ifade eden Polat, “Bu seçim, 24 Haziran’ın eseri olan rejimin ilk seçimi. Bu yüzden çok önemli. İktidara halkımızın dur diyeceğine inanıyoruz” dedi.

 

 

/İZMİR

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde İzmir’i karış karış gezmeye devam ediyor. Polat, CHP Kınık Belediye Başkan Adayı Ahmet Özkan’la birlikte halkın sorunlarını dinledi. 31 Mart’ın çok önemli olduğunu vurgulayan Polat, “Bu seçim, 24 Haziran’ın eseri olan rejimin ilk seçimi. Bunun için çok önemli. Bu seçimlerde halkın iktidara kırmızı kart göstereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Çünkü halk değişim istiyor” dedi.

 

 

DÜĞÜNE DE KATILDILAR

 
CHP’li Polat, Kınık Belediye Başkan Adayı Ahmet Özkan ve partililerle birlikte Kınık’ın Taştepe, Arpaseki ve HamzahocalıMahalleleri’nde alan çalışması gerçekleştirdi. Halkın sorunlarını ve yerel yönetimlerden beklentilerini dinleyen Polat, CHP’nin yerel yönetim bildirgesini anlattı. Polat ve Başkan Adayı Özkan,Arpaseki’de düzenlenen bir düğüne de katılarak, gelin ve damada mutluluklar diledi.

 

 

“31 MART ÇOK ÖNEMLİ”

 
Ülkenin önemli sorunları olduğunu vurgulayan Polat, sorunların çözümü için seçimin bir fırsat olduğunu söyledi. Polat, “Bu seçim değişen rejimin ilk seçimi. Bu nedenle de çok önemli. Bu seçimlerde halkın iktidara kırmızı kart göstermesi gerekiyor. Türkiye’nin her yerinde bu kırmızı kartın gösterilmesi şart. Bu iktidara mutlaka dur dememiz lazım. Çünkü halkımız artık değişim istiyor. İnanıyorum ki 31 Mart değişimin kapılarını aralayacak. 31 Mart’ta baharı hep birlikte getireceğiz” dedi.

 

 

KOOPERATİFÇİLİĞİN ÖNEMİNİ ANLATTI

 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kooperatifçilik modelinin tüm bölgelere yayılmasının önemine dikkat çeken Polat, “İnanıyoruz ki İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tunç Soyer, bu projeleri bir adım daha ileriye taşıyacak. Üreticinin köyünde ürettiği ürünler, kooperatifler aracılığıyla büyükşehirlere satılacak. Hem üretici malını değerinde satacak, ürünü tarlada kalmayacak. Hem de büyükşehirlerdeki insanlar doğal biçimde üretilen ürünleri değerinde satın alacak” diye konuştu.

 

 

Foto (1) Foto (2)(1) Foto (2) Foto (3) Foto (3) Foto (4) Foto (4) Foto (5)