CHP’li Özkoç’tan ‘had’ tartışmasına yanıt: Sizin tehditlerinizden zerre korkmuyoruz

CHP’li Özkoç’tan ‘had’ tartışmasına yanıt: Sizin tehditlerinizden zerre korkmuyoruz
20 Kasım 2019 16:15

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine, “Allah’a verilecek bir can borcumuz var. Onu her zaman vermeye hazırız ama sizin de şunu çok iyi bilmenizi istiyoruz sizin tehditlerinizden zerre kadar korkmuyoruz” yanıtını verdi.

 

 

Tarafsız Haber Ajansı’nda yer alan habere göre Meclis Genel Kurulu’nda, AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç arasında “had” tartışması çıkmıştı. Tansiyonun yükseldiği görüşmeler tutanaklara, “Lütfen, bu hanımefendiye haddini bildirin”, “Ne demek, hadden bahsediyorsunuz? Bu nasıl bir had be?” sözleri yansımıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bugün yaptığı konuşmada CHP’nin gereken cezayı alması gerektiğini söyledi.

Özkoç, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Genel Kurul’da dün yaşanan tartışmaya değindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklamada “gereğini yapın” dediğini belirten Özkoç şöyle dedi:

“Ben de AKP Genel Başkanı’na buradan sesleniyorum. Diyorum ki bizi başka gündem konularına çekerek asıl gündem konusundan uzaklaştıramazsınız. Bugünün gündem konusu insanlarımızın yoksulluğu, intiharlar, Türkiye’nin girdiği çıkmazdır.

 
“HER ZAMAN HAZIRIZ”

 

 

Ama siz diyorsunuz ki milletvekillerinize ‘bu grup başkanvekiline gereğini yapın’ diyorsunuz. Allah’a verilecek bir can borcumuz var. Onu her zaman vermeye hazırız ama sizin de şunu çok iyi bilmenizi istiyoruz sizin tehditlerinizden zerre kadar korkmuyoruz.