CHP’li Özgündüz: Galataport ihalesindeki paralar Mescid-i Aksa’nın kirletilmesinde kullanılacaktı!

CHP’li Özgündüz: Galataport ihalesindeki paralar Mescid-i Aksa’nın kirletilmesinde kullanılacaktı!
27 Kasım 2014 15:05

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, dün gece “Yargı Paketi” olarak bilinen 655 sıra sayılı yasa teklifinin 10. maddesinde söz alarak önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Galatport ihalesini iptal eden hakimler için “vatan hainliği” ithamını değerlendiren Özgündüz, “Şu anda Cumhurbaşkanı olan kişinin yardımcısı, Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’e bağlı Yüksek Planlama Kurulu da onaylamamıştı zaten. O zaman bunu size sormazlar mı sizin Başbakan Yardımcınız da mı vatana ihanet ediyordu? Kime verilmişti o ihale? İsrailli Ofer Grubuna. İyi ki verilmemiş, iyi ki Danıştay iptal etmiş. Ne olacaktı? Bu kişi aldığı paraları götürüp kendi ülkesinde bugün, Mescid-i Aksa’yı kirleten İsrail askerlerinin postalının parası olacaktı o para. Selamlıyorum o Danıştay üyelerini, vatansever üyeleri selamlıyorum, iyi ki iptal etmişlerdir.” dedi.

 

 

Özgündüz; “Bakanınız Çağlayan Muş Malazgirt’te, memleketinde okul açarken orada bir konuşma yapıyor. Hani, Rıza Sarraf’ın da uçağıyla gidiyorlar ya diğer bakanlarınızla birlikte. Diyor ki: ‘Bazı insanların amel defterini Allah hep açık tutar, öldükten sonra da açık tutar. İşte, ben de bu hayır işini yaptım. Şükür ki Allah bana bunu nasip etti, amel defterimiz açık kalacaktır.’ Anlaşılıyor ki şimdi Zafer Çağlayan’ın amel defterini Rıza Sarraf açık tutuyormuş çünkü o okulun parasını da Rıza Sarraf ödemiş.” diyerek sözlerini sürdürdü.

 

 

İşte CHP’li Özgündüz’ün o konuşması: