CHP’li Özcan: CHP’de değişim gerçekleşirse, Türkiye’de de kısa süre içerisinde değişim gerçekleşecektir

CHP’li Özcan: CHP’de değişim gerçekleşirse, Türkiye’de de kısa süre içerisinde değişim gerçekleşecektir
21 Temmuz 2018 12:06

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, olağanüstü kurultay sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. CHP’de değişime ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Özcan; “Bu partinin bir değişime ihtiyacı var. Partide değişim gerçekleşirse Türkiye’de kısa süre içerisinde bir değişim gerçekleşeceği umudundayım.” dedi.

 

 

Aslı Akış / Köroğlu Gazetesi

 

Muharrem İnce’ye en yakın isimlerden CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partinin değişime ihtiyacı olduğunu belirterek; “Baştan beri söylüyorum bu partinin bir değişime ihtiyacı var. Partide değişim gerçekleşirse Türkiye’de de kısa süre içerisinde bir değişim gerçekleşeceği umudundayım. Bu anlamda da bu imza kampanyasının başında olan insanlardan bir tanesiyim.” diye konuştu.

 

CHP Parti Genel Merkezinin imza sayısı ile ilgili yaptığı açıklamasına dair ise; “Parti genel merkezi bu sayıyı bilemez. Çünkü noter onlara göndermiyor imza sahibine iade ediyor. İmza sahibi bize ulaştırıyor. Çağrı heyetimiz bir basın toplantısı düzenledi. O imzaları da basının huzurunda gösterdi. İmzalar birkaç arkadaşta toplanıyor. Nihayetinde bana geliyor en son. Ama bu net sayının dökümünü akşam saat 17.00’den sonra yapıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

İmza kampanyası başladıktan sonra kurultay delegeleri ve milletvekillerinin de tabanın ve sokağın sesine kayıtsız kalmadığını söyleyen Özcan; “Delegeler ve milletvekilleri sonuç itibariyle tabanın, sokağın sesini dinliyorlar. Sokak değişim diyor. Sayın milletvekillerimiz ve kurultay delegelerimiz tabanın ve sokağın sesine kayıtsız kalmıyorlar. Onlarda her gün eklenerek artıyor” şeklinde konuştu.