CHP’li Öz: Danıştay kararına rağmen Atıkhisar’da ağaç katliamı devam ediyor!

CHP’li Öz: Danıştay kararına rağmen Atıkhisar’da ağaç katliamı devam ediyor!
22 Şubat 2018 08:36

CHP Çanakkale Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bülent ÖZ, Danıştay kararına rağmen Çanakkale Atıkhisar’da devam eden ağaç katliamlarını TBMM Genel Kurulu’nda Orman Bakanına sorarak gündeme getirdi.

 

 

HÜKÜMET OLARAK BU KATLİAMA NE ZAMAN DUR DİYECEKSİNİZ?

 

 

CHP’li ÖZ; Çanakkale Dünya’nın oksijen deposu Kaz dağlarının eteklerinde yer almaktadır. Temiz hava ve bol oksijen ağaçla olur. Ancak, Danıştay kararına rağmen Çanakkale’nin tek içme ve sulama suyu kaynağı Atikhisar Barajı havzasında ağaç katliamı hala devam ediyor. Fotoğraflarda da görüyorsunuz. Resmen katliam. Can damarlarımız birer birer kesiliyor. Üstelik mahkeme kararı 3 ay saklanmış. Hükümet olarak bu katliama ne zaman dur diyeceksiniz.

 

 

ÇANAKKALE TARİHİ, TURİZMİ, TARIMI İLE AKLA GELSİN

 

 

Her çalışmasını “Ailem Çanakkale” ilkesiyle devam ettiren CHP’li ÖZ, Çanakkale’nin tarımı, tarihi, turizmi ile ön planda olması için çaba sarf ediyor.

 
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ÖZ, TBMM Genel Kurlu’ndaki sözlerine şöyle devam etti; “Artık Çanakkale deyince aklınıza temiz hava gelsin, tarım gelsin. Termik uğruna, altın uğruna kısacası rant uğruna Çanakkalemizi ziyan etmeyin. Bu işlerin ağaç katliamıyla olmayacağını dile getiren ÖZ, “Çanakkalemizi ağaç katliamlarıyla değil, tarihi, turizmi, tarımı ile ilgili tanıtmak için bir çalışmanız olacak mı?” sorusunu sormayı da ihmal etmedi.