CHP’li muhaliflerin Ankara zirvesinde dikkat çeken iki isim!

CHP’li muhaliflerin Ankara zirvesinde dikkat çeken iki isim!
13 Ağustos 2018 13:37

CHP’de muhaliflerin Ankara’daki yol haritası zirvesine İzmir’den kurultay delegesi olmayan sürpriz iki isim de katıldı. Toplantı sonrası PM Üyesi Usluer’in yaptığı açıklama sırasında iki ismin de karede yer alması dikkat çekti.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağanüstü seçimli kurultay çabaları sonuçsuz kalan muhalifler, yeni yol haritalarını belirlemek üzere Ankara’da bir araya geldi.

 

 

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin katıldığı toplantıya İzmir’den imza veren kurultay delegelerinin yanı sıra süreçte iki kez değişim mesajı veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.

Toplantıya Kocaoğlu ve delegeler dışında İzmir’den sürpriz iki isim de katıldı.

 

İnce’nin Cumhurbaşkanı Adayıyken kentlerde yaptığı mitinglerde yer alan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz ve Kocaoğlu’na yakınlığıyla bilinen İzmir Eski Milletvekili Sabri Ergül de Ankara’daki zirvede yer aldı.

İl başkan yardımcısı Oğuz, imza hareketi sürecinde de aktif rol almış, İzmir’deki imzaların muhaliflerin merkezine teslimine öncülük etmişti.

Ergül’ün ise muhaliflerin yol haritasında önlerindeki şıklardan biri olan Tüzük Kurultayı için taslak konusunda yardımcı olmak adına toplantıda yer aldığı ifade edildi.

İkilinin toplantı sonrası PM Üyesi Gaye Usluer’in kamuoyuna açıklama yaparken yanında yer alması dikkat çekti.

Gerçek İzmir

CHP-de-muhaliflerin-zirve-sonrasi-aciklamasinda-dikkat-ceken-Izmir-detayi--50078