CHP’li Kuşoğlu’ndan Yalçın Küçük’e MİT cevabı!

CHP’li Kuşoğlu’ndan Yalçın Küçük’e MİT cevabı!
7 Şubat 2018 14:14

Prof. Dr. Yalçın Küçük, geçtiğimiz hafta Okan İrtem ve Fuat Öztürk ile beraber Odatv’ye gündemi değerlendirmişti. Küçük değerlendirmesinde, CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu’ndan da bahsetmişti.

 

 

Küçük, Kuşoğlu için, “Bakın, bir, Kılıçdaroğlu MİT üyesidir. İki, yerine geçmek isteyen İnce, MİT üyesidir. Yerine geçmeyen Bülent Kuşoğlu MİT üyesidir, şu adama bakın, adamın bir tek gün Meclis’te konuşması yoktur, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından MİT üyesi olduğu için oraya getirilmiştir” ve “Bu adamın sesini duydunuz mu, daha önce konuştu mu, tanıyor mu Türkiye bunu? Halbuki kaç dönemdir milletvekili. Çıksın ortaya, bir kerecik sesini duyayım. Bir tek saniye konuşmadı, haaa belki konuşmuştur, kürsüde yemin etmiştir o da. Kuş bir adamdır” gibi ifadeler kullanmıştı.

 

 

KUŞOĞLU’NDAN YANIT GELDİ

 

 

Odatv olarak, Küçük’ün röportajında geçen isimlere cevap hakkı vereceğimizi ve yayınlayacağımızı belirtmiştik.

Kuşoğlu, Küçük’e avukatı aracılığıyla bir yanıt vererek, Küçük’ün sözlerinin gerçek dışı ve mesnetsiz olduğunu belirtti. Kuşoğlu’nun avukatı tarafından yapılan açıklamada, “Müvekkilimin mecliste hiç konuşma yapmadığı iddia edilmiş ise de, bu iddianın gerçekleri yansıtmadığı TBMM’nin toplantı tutanakları sabittir” derken, 2 yıllık süre içerisinde Kuşoğlu’nun, Genel Kurul’da toplam 68 kere konuşma yaptığını belirtti.

Yapılan açıklamanın devamında ise, “Milletvekillerinin ortalama konuşma süreleri dikkate alındığında, müvekkilimin konuşma yapmadığı şeklindeki iddiasının gerçeği yansıtmadığı açıktır” ifadelerine yer verildi.