CHP’li Köprülü: Türkiye’ye huzur gelecek!

CHP’li Köprülü: Türkiye’ye huzur gelecek!
8 Haziran 2018 12:00

CHP Çorlu İlçe Örgütü, Milletvekili Adayları Emre Köprülü ve Adem Dalgıç ile Çorlu sokaklarında meşaleler ile yürüyerek esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

 

 

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Havva Çolak, Gençlik Kolları Başkanı Bülent Karabudan ve partililerin de katılımı ile gerçekleştirilen ziyaretler, Kitap Kafe karşısında bulunan seçim merkezinden başlayarak Çorlu sokaklarına taştı.

 

 

TÜRKİYE’YE HUZUR GELECEK
Yapılan ziyaretler ve çalışmaları değerlendiren CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Emre Köprülü, “Seçim süreci başladı ve hızlı dönemlerindeyiz. Marmara Ereğlisi’nde çalışmalarımızı tamamladık ve akşam da geniş bir katılım ile mahallelerimizi gezdik, kafeler de kahvehaneler de vatandaşlarımız ile bir araya geldik ve büyük bir coşku gördük. Vatandaşlarımız CHP’ye güvensinler. Türkiye’ye huzur gelecek. Her türlü adaletsizliği ortadan kaldırıp hukuk devleti olacağız” dedi.

 

Meşaleler ile yapılan yürüyüş sırasında seçim şarkıları da söylenirken, Köprülü, Dalgıç ve Arıcı, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde partilerine destek istedi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ve Türkiye genelinde bir ilki gerçekleştirdiklerini kaydeden CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, “Sabahlara kadar çalışacağız. Türkiye’de Cumhuriyeti ve parlamenter sistemi savunan insanlar bir arada olacaklar ve 24 Haziran’da Türkiye eski güçlü, dinamik, yeni bir Türkiye yaratacağız. Çorlu kararını vermiş ve ‘Tamam’ demiştir. Değerlendirmeyi 24 Haziran’da da halkımız yapacak. Seçime çok az bir süre kaldı. AKP’ye, MHP’ye, Saadet ve İYİ Parti’ye oy veren herkesin elini sıkmak istiyor ve Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz. Bu çalışmanın çok verimli olduğuna ve Türkiye’de belki de ilk defa yapılan bir çalışma olduğuna inanıyorum. Halkımız da çok güzel tepkiler verdi. Gerek kahvehaneler, gerek kafeler de yaptığımız ziyaretlerde gerekse sokaklar vatandaşların balkonlarından bizlere verdiği destekle Çorlu halkının ‘Tamam’ dediğine inanıyorum. Çorlu’nun karanlık sokaklarını aydınlattığımız gibi Türkiye’yi de aydınlığa kavuşturacağız. 24 Haziran’da en büyük katılım olacak. Herkesi sandığa davet ediyorum. Sandıklara sahip çıkacağız. O gün müsait olanlar sandıkların çevresinde olsun” dedi.

 

 

 

a3

a4

a1 a2