CHP’li Köksal: Zalimler değil mazlumlar payidardır

CHP’li Köksal: Zalimler değil mazlumlar payidardır
1 Ekim 2017 14:26

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

 

Köksal, Muharrem ayında Hazreti Hüseyin’e yapılan zulmün hatırlandığını belirterek, “Her devirde zalimler olmuştur. Tarihin öğrettiği gerçek şudur ki zalimler silinir gider, mazlumlar payidardır. Mazlumlar, en çok anılan kişilerdir” dedi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda önemli vurgular yaptı.

 

BEREKETİ VE BİRLİĞİ SİMGELER

 

Köksal, mesajında şu ifadeleri kullandı:”Muharrem ayı, Hazreti Hüseyin’e yapılan zulmün hatırlandığı aydır. Muharrem ayı, bununla birlikte bereketi ve birliği simgeleyen Aşure Günü’nün ayıdır. Şunu belirtmek isterim ki her devrin zalimi vardır. Her devrin zaliminin zulmü karşısında haksızlığa uğrayan, hayatından edilen, özgürlükleri gasp edilen mazlumlar da vardır. Tarih, zalimlerin zulmünü lanetle yazarken mazlumları güzellikler ile yâd eder. Dünyada zalim kim varsa, bu dengeyi gözetmelidir. Çünkü iktidar hırsı, insanı Hazreti Hüseyin’i bile şehit edecek kadar zalim haline getirebilir.”