CHP’li Köksal: AKP, Sudan’daki çiftçiyi düşündüğü kadar bizi düşünmüyor!

CHP’li Köksal: AKP, Sudan’daki çiftçiyi düşündüğü kadar bizi düşünmüyor!
3 Ekim 2017 09:01

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hafta sonunda Afyonkarahisar’ın ilçelerini gezmeyi sürdürdü. Köksal, çiftçinin büyük sorunlarla karşı karşıya olduğunu aktardı.

 

 

 

Vatandaşların görüş, öneri, eleştiri ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemeyi bir gelenek haline getiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, hafta sonunda yine ilçe ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

İYİ Kİ VARSINIZ SAYIN VEKİLİM
Gittiği her yerde “İyi ki varsınız sayın vekilim, siz olmasanız bizim halimizi hatırımızı soran yok” sözleri ile karşılanan Milletvekili Köksal, Dinar’a bağlı Karahacılı Köyü’nde ahırları yanan vatandaşları ziyaret etti. Köksal, “CHP Dinar İlçe Başkanımız ve Karahacılı köyü muhtarıyla birlikte ahırları yanan hayvanı telef olan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın zararının giderilmesi için Devletçe yardım edilmesi noktasında da konunun takipçisi olacağız” dedi.

 

 

BAŞMAKÇI ÇİFTÇİSİ DERTLİ
Başmakçı ilçesinde de vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, “Başmakçı ilçemizde İlçe başkanımızla birlikte üreticilerle görüşüp sıkıntılarını dinledik. Köylü yapılan zamlardan muzdarip. Ürününün para etmemesinden yumurta fiyatlarındaki dengesizlikten şikayetçi. AKP Sudan’daki çiftçiyi düşündüğü kadar bizleri düşünmüyor diyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

EKONOMİ İYİYSE NİYE ZAM YAPTINIZ?
Vatandaşların Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne yapılan zammı eleştirdiğine dikkat çeken Köksal, “MTV’ye yapılan zam Beştepedeki kaçak sarayın artan masraflarının Marmaris Okluk Koyu’na yapılacak yazlık Sarayın her yıl yenilenen lüks makam araçlarının bedelinin halka yansıtılmasıdır… Ekonomimiz iyi diyen AKP Motorlu Taşıtlar Vergisine yüzde 40 zam yaptı. Bu gidişle aracın ederinden fazla vergi ödeyeceğiz. Şimdi biz de AKP’ye soruyoruz. Ekonomi iyiyse bu zammı neden yaptınız? Ekonomi kötüyse neden ekonomimiz iyi gidiyor diyerek vatandaşa yalan söylediniz?” diye sordu.

 

 

TORPİLİN YOKSA VATANDAŞ DEĞİLSİN
Türkiye’nin bir gecede sınav sistemini değiştiren bir ülke haline geldiğini hatırlatan Köksal, “Sadece sınavlar için değil, her konuda AKP Genel Başkanı ne derse o oluyor. Danışmanları ’Evet efendim’ demekten başka bir şey yapmadığı için AKP Genel Başkanı da kendi doğrularını Türk Milleti’ne dayatıyor. Bakın TEOG kalktı, yerine başka sınav gelecek. Torpili olmayan ne olursa olsun mantığı iyi bir mantık değildir. Bu durum, yarın ’Daha Erdoğancı’, ’Misliyle Erdoğancı’, ’En Erdoğancı’ gibi tartışmalarla torpil aramaya dönüşecektir” dedi.