CHP’li Kaplan: Emperyalist işgalin Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki milli mücadelemizle sonlandırıldığı büyük zafer!

CHP’li Kaplan: Emperyalist işgalin Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki milli mücadelemizle sonlandırıldığı büyük zafer!
29 Ağustos 2020 10:25

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

 
Milletvekili Kaplan, yayınladığı mesajında “30 Ağustos tarihimizde iz bırakan topyekûn verilmiş mücadelemizin zafer ile taçlandırıldığı özel bir gündür. Emperyalist işgalin Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki milli mücadelemizle sonlandırıldığı bu büyük zaferin 98. yıl dönümünü hak ettiği gibi coşkuyla kutluyoruz” dedi.

Kaplan’ın mesajı şu şekilde:

 

“Kurtuluş Savaşı’nın son taarruzunu başlatmadan önce çadırına kitaplar götüren, zaferden hemen sonra ise; ‘Asıl savaşımız şimdi başlıyor, gerçek siperlerimiz kitaplardır’ diyerek geleceği işaret eden bir dehanın zaferidir 30 Ağustos. Asıl düşmanımız olan cehaleti ve gerçek siperlerimiz olan kitapları işaret ederek bir milletin sadece bugününü değil, yarınlarını da kurtarmak isteyen bu eşsiz lidere çok şey borçluyuz.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu onurlu zaferi bize hediye eden istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, kanlarıyla bu toprakları bize vatan yapan ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnet ile anıyor tüm vatandaşlarımızın Zafer Bayramını kutluyorum ” diye ifade etti.