CHP’li İrgil: Gidiyorum ama belki bakan olarak gelirim!

CHP’li İrgil: Gidiyorum ama belki bakan olarak gelirim!
16 Mayıs 2018 17:03

CHP Bursa Milletvekili ve Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Ceyhun İrgil, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı son konuşmasının ardından Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün’ün kendisine “Başkanlık Divanı olarak bundan sonraki özel yaşamınızda size başarılar dileriz, tebrik ederiz” demesi üzerine, “Belli olmaz Başkanım, Cumhurbaşkanlığını kazanınca belki bakan olarak geliriz” şeklinde yanıt verdi.

 

 

24 Haziran seçimleri için adaylık başvurusunda bulunmayan CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil’den bakanlık açıklaması geldi. TBMM Genel Kurulu’nda gerçekleşen açıklama diğer milletvekilleri tarafından alkışlarla karşılandı.

 

Bugün TBMM Genel Kurulu’nda son kürsü konuşmasını yapan CHP’li İrgil, konuşmasını bitirdikten sonra yerine otururken Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün kendisine “Başkanlık Divanı olarak bundan sonraki özel yaşamınızda size başarılar dileriz, tebrik ederiz” şeklinde ifadelerde bulundu. Bu sözler üzerine İrgil, “Başkanım, çok teşekkür ederim” diyerek şöyle devam etti: “Belli olmaz Başkanım, Cumhurbaşkanlığını kazanınca belki bakan olarak geliriz” şeklinde cevap verdi.

 

Genel Kurul’daki milletvekilleri İrgil’in bu açıklamasını alkışlarla karşıladı.

 

Kaynak: Sözcü