CHP’li İnce: İstifa etmezlerse gereği yapılır tehdidine boyun eğmeleri masum olmadıklarını gösteriyor

CHP’li İnce: İstifa etmezlerse gereği yapılır tehdidine boyun eğmeleri masum olmadıklarını gösteriyor
23 Ekim 2017 21:20

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’den istifa kararı alan Melih Gökçek için çok konuşulacak bir son dakika açıklaması geldi.

 

 

 

“Tek adam rejimi tek adam rejiminin kurulması için en fazla destek olanları yiyor” diyen İnce, “Belediye Başkanlarının zorla istifa ettirilmesi ve istifa etmezlerse gereği yapılır tehdidine boyun eğmeleri masum olmadıklarını gösteriyor” dedi.

 

 

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cumartesi günü istifa edeceğini açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve belediye başkanları için açıklamalarda bulundu.

 

CHP’li İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Tek adam rejimi tek adam rejiminin kurulması için en fazla destek olanları yiyor.” dedi.

 

ince-tweet

 

 

 

“MASUM OLMADIKLARINI GÖSTERİYOR”

 

“Belediye Başkanlarının zorla istifa ettirilmesi ve istifa etmezlerse gereği yapılır tehdidine boyun eğmeleri masum olmadıklarını gösteriyor” ifadelerini kullanan İnce, “Suçunuz yoksa, yolsuzluk, usulsüzlük, yapmadıysanız, FETÖ ile ilişkiniz yoksa istifa etmezseniz gereği yapılır tehdidine niye boyun eğdiniz?” dedi.

 

 

“GÖKÇEK O ZAMAN BAŞKA PARTİ PEŞİNDEYDİ”

 

İnce, Melih Gökçek için ise “Kimse partim istedi istifa ettim demesin Melih Gökçek AKP’nin kuruluşunda bile yoktu, o zamanlar başka parti peşindeydi. Ankara’nın kapıları sahipsiz, dinazorları öksüz, fışkiyeleri kırık kaldı ama Ankara ve Türkiye bu süreçten kazançlı çıkacak.” yorumunda bulundu.

 

 

Kaynak: Sözcü