CHP’li İnce: Duran adamı tutuklayıp, patlayan adamı tutuklayamayacak kadar..

CHP’li İnce: Duran adamı tutuklayıp, patlayan adamı tutuklayamayacak kadar..
23 Ekim 2015 15:30

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Türkiye’nin yönetilemediğini bunun ‘Açıyı bilmeyen’ bir başbakan bulunduğunu öne sürerken, “Duran adamı tutuklayıp, patlayan adamı tutuklayamayacak kadar beceriksiz ve cahil bunlar” dedi.

 

 

 

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ile Avcılar’a gelerek ve Belediye Başkanı Handan Toprak’la görüşen Muharrem İnce, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Avcılar’ın İstanbul’un, Marmara’nın tek kadın belediye başkanı ile çağdaş, sosyal belediyecilik anlayışı ile yönetilmesi nedeniyle şanslı olduğunu söyleyen Muharrem İnce, CHP’li meclis üyeleri ile de görüşüp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaret sırasında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Mustafa Kemal Atatürk’ün Yalova’daki köşkünün yanında bulunan ve “Ağaç çınardır. Çınar ise devlet!” diyerek kesilmesine mani olduğu çınar ağacının 01 nolu yaprağı ile Atatürk’ün Türk Milletine bağışladığı Yalova Köşkü ve Çınar Ağacının yer aldığı resmi hediye etti.

 

 

 

Milletvekili Muharrem İnce, Başkan Toprak’a Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yalova Benim Evim’ sözünü içeren plaket hediye etti. Kendisine verilen Atatürk heykelciğini aldı.

 

Çatalca’ya hareketinden önce açıklama yapan CHP’li Muharrem İnce, Türkiye’nin, yönetilemediğini öne sürerek, şöyle dedi:
“Bunun birkaç sebebi var. Teğeti bilmeyen bir cumhurbaşkanı, açıyı bilmeyen bir başbakan var. 180 derece ile 360 dereceyi ayırt edemeyen bir profesörümüz var. Dünyada ilk ve tek profesör bu. Bu kadar cehaletin olduğu bir yerde duran bir adamı bile tutukladılar, patlayan adamı tutuklamadılar. Duran adamı geçmişte tutukladılar biliyorsunuz. Ama canlı bombaları eylem yapmadan tutuklayamayız diyor. Duran adamı tutuklayıp, patlayan adamı tutuklayamayacak kadar beceriksiz ve cahil bunlar.”

 

 

Kaynak: İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)