CHP’li Hakverdi Gökçek’in yalanladığı belgeyi ortaya çıkardı

CHP’li Hakverdi Gökçek’in yalanladığı belgeyi ortaya çıkardı
19 Ocak 2018 21:17

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Melih Gökçek’in Türk Patent Enstitüsü’ne başvurusuna ilişkin yeni belgeler açıkladı.

 

 

 

 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek’in istifası üzerine tartışmalar sürerken Gökçek’in 2 Ağustos 2017 tarihinde Türk Patent Enstitüsü’ne “İ. Melih Gökçek ar/vr ” markası için tescil başvurusu yaptığı ortaya çıkmıştı.

 

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Melih Gökçek’in Türk Patent Enstitüsü’ne başvurusuna ilişkin belgeyi açıklamıştı.

 

İşte o belge:

 

gokcek-in-istifa-sonrasi-ne-is-yapacagi-belli-oldu-373509-1

 

Melih Gökçek, tescil başvurusuna ilişkin haberin ardından Hürriyet’e Basın Danışmanı Avni Kavlak aracılığıyla “Ne ben ne de bir yakınım Türk Patent Kurumuna böyle bir başvuruda bulunduk. Bu başvurudan hürriyet.com.tr’nin haberinden öğrendim. Hemen Türk Patent Kurumunu aradım. Yetkilileriyle konuştum. Bu başvurunun engellenmesini istedim. Bu başvuruyu benden habersiz kim yaptıysa kötü niyetlidir. O kişi hakkında da yasal başvuruları yapacağım” açıklamasında bulunmuştu.

 

“GÖKÇEK’İN YİNE NEYİ SAKLAMAYA ÇALIŞIYOR”

 

Olayı takip eden CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Melih Gökçek’in Türk Patent Enstitüsü’ne başvurusuna ilişkin yeni belgeler açıkladı. “Görülen o ki Gökçek’in medya yolu ile alelacele yaptığı açıklamalar sadece kamuoyunu yanıltmak ve oyalamak amaçlı açıklamalardı” diyen CHP’li Hakverdi şunları ifade etti:

 

“Çünkü ‘i.melih gökçek ar/vr’ markası 08.01.2018 tarihinde Gökçek’in adına tescillendi. Anlaşılan o ki; Gökçek Türk Patent Kurumunu ya aramadı ya da arayıp işlemi hızlandırmalarını talep etmiş olmalı ki daha önce belirttiğimiz ‘i..melih gökçek ar/vr’ markası belirttiğimiz sınıflarda 08.01.2018 tarihinde tescil edildi. Marka sahip bilgilerine bakıldığında marka sahibinin ‘İbrahim Melih Gökçek’ ve adresinin de Ankara Büyükşehir Belediyesinin adresi olan ‘Hipodrom Caddesi No: 5 Yenimahalle/Ankara’ olduğu gönderdiğim ve TPE sitesinden alınmış eklerde açıkça görülmektedir.

 

TPE’nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre ‘i.melih gökçek ar/vr’ adıyla ve kendisi adına tescillenen bu markayı telaşla yalanlaması, haberinin olmadığını söylemesi ve hatta bunu yapanlar hakkında yasal işlem başlatacağını bildirmesi Gökçek’in yine neyi saklamaya çalıştığı sorusunu akıllara getirmiyor değil. Yaptığı bir marka patent başvurusunun dahi arkasında duramayıp telaşla yalanlayan, haberim yok diyen Gökçek’in ne iş yapacağı bizi ilgilendirmez ama bizi ilgilendiren bir şey var ki o da Gökçek ne iş yaparsa yapsın halk adına ensesinde olacağımız ve Belediye başkanlığı yaptığı süre boyunca yaptığı iş ve işlemlerin hesabını Ankaralılar adına soracağımız gerçeğidir.”

 

mg_1 (1)

mg_2 (1)

 

 

Kaynak: Odatv