CHP’li Gürer: Ülkemizde sorunların aşılması ‘Millet İttifakı’nın iktidarı ile olacaktır

CHP’li Gürer: Ülkemizde sorunların aşılması ‘Millet İttifakı’nın iktidarı ile olacaktır
22 Mayıs 2018 10:55

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 24 Haziran seçimlerinde CHP’den 1. sırada Milletvekili adayı gösterildi.2. Sırada Avukat Ahmet Oğuz Özmen yer alırken 3.sırada CHP kadın kolları başkanlığı ve il yöneticiliği de yapmış olan Nagihan Eskioğlu yer aldı.

 

 

1 Kasım 2015’de CHP’den Niğde Milletvekili olarak seçilen ve bu süre içinde gerek parlamentoda ve gerekse sahada gerçekleştirdiği çalışmalarla TBMM’nin en faal milletvekilleri arasında yer alan Ömer Fethi Gürer, 24 Haziran seçimleri için yeniden aday gösterilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada işçisi, esnafı, çiftçisi, emeklisi, engellisi, öğrencisi, kadını, genci, işsizi her kesimin sesi olmak için çalıştığını 24 Haziranda halkın oyları ile yeniden seçilmesi ile Ülke ve Niğde sorunlarının çözümü için çalışacağını belirtti.

 

 

GÜVENİNİZE LAYIK OLACAĞIM

 

 

24 Haziranda yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için partisi tarafından yeniden Niğde Milletvekili Adayı olarak gösterilen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Partimizin ilgili kurullarının ve tüm örgütümüzün, yurttaşlarımızın ve Niğdeli hemşerilerimin güvenine layık olmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yılmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

 

 

ÜLKEMİZ İYİ YÖNETİLMİYOR

 

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Sorunlar artıyor, AKP 15 yıllık iktidarı döneminde verdiği sözlerin çoğunu yapmadı. Yeni dönem huzur ve kardeşlik dönemi olmalı, Ne ezilen, ne ezen, insanca hakça bir düzene ülkemizin ihtiyacı var. Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var. AKP’nin ülkemizi getirdiği çıkmazdan CHP iktidarı ile çıkılabileceğini tüm yurttaşlarımıza tek tek anlatacağız” şeklinde konuştu.

 

 

DEMOKRASİYE KARŞI KURULAN KUMPASI BOZDUK

 

 

AKP iktidarının koltukta kalma hırsıyla her türlü manipülasyonu yapmaya devam ettiğini ifade eden Ömer Fethi Gürer, “Türkiye’nin iyi yönetilmediğini, Niğde’nin ise son 16 yılda ciddi bir yatırım almayan, sürekli ihmal edilen ve her seçim döneminde, AKP tarafından verilen sözlerin tutulmadığı bir il olduğunu vurguladı. Gürer, 16 yıldır havaalanı yapılmadı. Yüksek hızlı tren Niğde’de yok, sulama suyu sorunu çözülmedi, patates ve lahana üreticisi perişan oldu, köylü ektiği diktiği ürünü değerine satamıyor, aracılık nedeni ile tüketici pahalı ürün almak zorunda kalıyor. Yarımda planlama yok, Saman dahi ithal, sanayi tesisleri de küçük esnafta işsizlikten kapanıyor, işsiz sayısı artıyor. Seçim bitince bu vaatlerini unutuyorlar. Niğde Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Projesinde yok. Lisanslı Depoculuk kapsamına alınmadı. Tıp Fakültesinin adı var icraatı yok. Akkaya Barajı adeta bir çevre felaketi. Artık Niğde’nin hayali vaatlere karnı tok. Patatesi depoda çürüyen, ürününü değerinde satamayan çiftçinin, siftah yapmadan kepenk kapatan esnafın, işsizin, üniversiteyi bitirdiği halde, asgari ücretle bile iş bulamayan gençlerin, fabrikalarını kapamak zorunda kalan sanayicinin mağduriyetini biz çözeriz” diye konuştu.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye’nin ve Niğde’nin tüm sorunlarının CHP iktidarı ile çözüleceğini, 24 Haziran seçimlerinin de AKP’nin sonu, aydınlık yarınların da başlangıcı olacağını vurguladı.

 

 

MECLİS’İN EN ÇALIŞKAN MİLLETVEKİLİ

 

 

Bilindiği gibi Seçildiği 1 Kasım 2015 tarihinden bu yana, 1082 olan sözlü soru sayısı ile rekor kıran Gürer, 4100 yazılı olmak üzere 5 bin 182 soru önergesini bakanlara yönetti. Yüzlerce sorunun çözümüne katkıda bulundu. Ömer Fethi Gürer, bu süre içinde 122 kanun teklifi ve 182 araştırma önergesi verdi. Genel Kurul’da bugüne kadar 359 kez konuşma yapan Gürer, 4 farklı komisyonda da 108 defa söz alarak konuşma gerçekleştirdi. Gürer, kanun teklifleri, araştırma ve soru önergelerinin yanı sıra, genel kurul ve komisyon konuşmaları ile TBMM’nin en çalışkan milletvekilleri arasındaki yerini aldı.

 

foto (1)